Ervaring bij Derma Kliniek Rotterdam

Beoordeling Acne

14

“Geen stijl!! ”

Ik kom hier al een tijd omdat ik het makkelijk vind dat ze verschillende behandelingen uitvoeren. Beschouw mezelf dus wel als goede klant en dat werd ook wel bevestigd.

Daar geld UITGEVEN is dus ook niet het probleem.

Heb op een gegeven moment drie verschillende producten van hetzelfde merk gekocht, kocht hier al vaker producten, maar op dit merk reageerde ik helaas heel slecht.
Heb het 3 maanden geprobeerd en moest echt concluderen dat dit merk een allergische reactie veroorzaakte en ben gestopt met het gebruik. Daarna is het gelukkig weer goed bijgetrokken.
Ik heb vervolgens een mail gestuurd met super duidelijke foto's van de reactie maar hoorde vervolgens niets. Herhaaldelijk erachteraan gebeld en ik zou steeds terug gebeld worden, maar dat gebeurde pas na een maand nadat ik er echt bovenop ging zitten.
Ik had eindelijk iemand aan de telefoon, maar ik merkte al gauw dat ze niet openstond voor een oplossing omdat hun beleid was dat ze niets konden doen als een product geopend was.
Geen medeleven ook verder voor mijn vervelende ervaring.
Dat je een trouwe klant bent en al heel veel geld hebt uitgegeven (3000 EUR), maakt daarbij ook geen bal uit.
Ze wilde nog wel even met de leverancier overleggen, maar het werd me al snel duidelijk dat ik dan van hun reactie afhankelijk zou zijn.
Dat vind ik op zich al heel jammer want ik doe zaken met Derma Kliniek en niet met de leverancier.
Daarnaast is mijn inmiddels goede relatie ook opgebouwd met Derma Kliniek en niet met de leverancier. Dit heb ik uiteraard uitgesproken, maar goed....maakte niet uit.

Vervolgens moest ik er toch weer flink achteraan bellen om de uitkomst te achterhalen en zo kreeg ik tussendoor nog wat flauwe vragen als: wil je de allergie nog een keer opwekken zodat je langs kunt komen en we dit in het echt kunnen beoordelen en hoe dun het laagje was dat ik smeerde. Jongens, ik ben 41 jaar, heb dus al vaker producten gebruikt en ook van jullie Derma Kliniek!!
De toon was wel elke keer hetzelfde... "We hebben een beleid".
Uiteindelijk werd ik teruggebeld en ja hoor Derma Kliniek wilde niets voor mij betekenen en ze bleven bij hun standpunt van hun policy.
Ik dacht, "maar ik ben toch ook een goede klant", dus ik heb nog voorgesteld of ik dan misschien bij een behandeling een (gedeeltelijke) korting kon krijgen of een ander product kon krijgen tegen (gedeeltelijke) korting om maar het gesprek aan te blijven gaan omdat ik immers kon fluiten naar een vergoeding, maar dat was allemaal NIET mogelijk.
Kortom, dit is een redelijke kliniek (behandelingen zijn geen hoogstandjes) maar dan moet het wel altijd goed gaan. Ik vind het echt geen stijl. Als je oprecht een probleem hebt, wat over geruime tijd een keer kan gebeuren, dan kun je dus mooi barsten. Ik zit ook niet te wachten op een allergische reacties maar dan al helemaal niet op zo'n stugge en onklantvriendelijke benadering! En aangzien ik het hier niet van een goede relatie moet hebben, stap ik over naar een andere salon!

Q
Quirine

Kliniek: Derma Kliniek Rotterdam

Behandeling: Acne

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Quirine beveelt deze kliniek niet aan

05 januari 2021

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder