Ervaring bij Derma Kliniek Amsterdam

Beoordeling Botox

36

“goedkoop is (pijnlijke) duurkoop”

De prijs voor botox was heel aantrekkelijk met een groupon deal. Ik legde de arts uit dat ik eerder heel tevreden was met mijn vorige (echte) arts - maar te kostbaar - en dat zij hele subtiele kleine prikjes gaf, een beetje voorhoofd, kraaienpootjes maar ook een beetje botox bij mijn kin en mond. Om daarmee als 50 jarige niet met een te glad voorhoofd en een vermoeide, uitgezakte kin rond te lopen. Maar juist een wat natuurlijker, subtieler effect met nog genoeg beweging.
De arts leek te luisteren maar zette vervolgens zulke forse spuiten in mijn frons (het leek wel een appelboor, ook de client voor mij kwam met een hele rode cirkel tussen haar wenkbrauwen de ruimte uit), voorhoofd en klein stukje kraaienpootjes, dat ik er gebutst uitkwam. Direct een blauwe plek bij mijn slaap, die een dikke week bleef. Het hele gebied boven mijn wenkbrauwen was opgezet en voelde beurs aan. Ik kreeg na een dag ook fikse hoofdpijn aan de hele schedelrand en dit heeft ook bijna een week aangehouden, dat gaf mij best een angstig gevoel.
Niet gek dat ik binnen 2 dagen mijn spekgladde voorhoofd geen mm meer kon bewegen en wat ook zwaar op mijn oogleden hing. Ik durfde absoluut niet meer terug voor een controleafspraak, ook al was de optie er wel. Helaas lukt het niet op de website van dermakliniek een ervaring achter te laten, ik krijg een foutmelding. Ook is nergens zichtbaar wat de naam van de 'arts' is, zodat er ook niets valt te checken.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Derma Kliniek Amsterdam

Behandeling: Botox

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 3,0De behandeling
  • 3,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

22 september 2021

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder