Ervaring bij Delta Clinic

Beoordeling Liposuctie

90

“Geruststellend en correct behandeling”

Na een 1ste consult met uitgebreide mogelijkheden rond het verlies van overtollig buikvet besloten om te kiezen voor 1. Liposculptuur gevolgd door anti aging hormoonbehandeling.
Tijdens het gesprek werd ik erg op mijn gemak gesteld door de uitgebreide kennis van dokter Borré vooral rond hormoontherapie. Ik ben hier al heel lang door getriggerd en voelde me comfortabel dat het gesprek niet meteen/enkel over lipo ging.

3 weken later de lipo laten uitvoeren, 2 zones buik en flanken. Pittige ingreep maar erg op mijn gemak gesteld door de aanwezige verpleegkundigen en Diana (Clinic manager) zowel voor als na de ingreep. Deze dames verdienen alle 3 een dikke dikke pluim en dankjewel voor hun goede zorgen.

Momenteel 2 weken na ingreep en Controle afspraak gehad bij dokter Borré en gestart met toevoeging van hormonen In in mijn dagelijks leefpatroon, naar aanleiding van mijn bloedtesten.
De resultaten van de lipo zijn reeds voorzichtig zichtbaar en zijn veelbelovend, echter de aanwezigheid van vocht is nog enorm en het uiteindelijke resultaat zal pas weken of maanden op zich laten wachten.

Wederom opnieuw mijn dank en respect naar Diana! Fijne communicatie, zij weet wat er reilt en zeilt, stelt beboomde je gemak, is geïnteresseerd en is gewoon een fijn aanspreekpunt in de kliniek.

Blij dat ik ondanks een lichte ‘afkeer’ van plastische chirurgie toch de stap heb gezet en voor deze kliniek heb gekozen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Delta Clinic

Specialist: Walter Borré (Anesthesist)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

16 juli 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Delta Clinic

10
17 juni 2021 Liposuctie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Zelf ben ik super tevreden met de resultaten.

10
24 juli 2019 Liposuctie
“ liposuctie maag, heupen ” Anonieme gebruiker

een week voordien cnsultatie en direct geholpen. Nadien kwam mijn man te vlug halen en de dokter verbied dat ik moest eerst volledig wakker zijn en…

10
27 mei 2019 Liposuctie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

In Delta Clinic ben je in zeer goede handen! Dr. Walter Borré stelt je op je gemak, beantwoordt uitgebreid al je vragen en vertoont een grote…