Walter Borré

Anesthesist , werkzaam bij 1 kliniek

81
Geweldig 10 reviews

Over Walter Borré

Walter Borré is werkzaam bij: Delta Clinic. Ben je op zoek naar een arts? Walter Borré heeft een berekende score van een 8,1 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Afvallen, Borstvergroting, Botox, Liposuctie, Maagballon en Wenkbrauwlift.

Walter Borré heeft op dit moment 10 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,1. De laatste review is geplaatst op 19 april 2020. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 7,9 voor de behandeling: Liposculptuur. Heb jij ook een ervaring met Walter Borré? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Beoordelingen van Walter Borré

  • 8,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,1Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
79
19 april 2020 Liposculptuur
“ Heel persoonlijke aanpak! ” Anonieme gebruiker

De persoonlijke opvolging door Diana was super, ze zorgt als een moeder voor haar patiënten. Ook de medische staff was vriendelijk en het resultaat…

91
19 december 2019 Liposuctie
“ Efficiënt, correct en vriendelijk ” Inge

De behandeling is er correct en respectvol. Het team is vriendelijk en werkt efficiënt. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze.

91
22 augustus 2019 Lipofilling
“ Uistekende service en goed resultaat ” Floor

De beleefdheid, deskundigheid en professionaliteit van alle medewerkers in deze kliniek maakte het tot een prettige ervaring. Alle vragen werden…