Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Overige behandelingen

10

“Verwijderen permanente lipfillers ”

Op 6 december zijn mijn permanente lipfillers (waar ik rond twintig jaar mee rondliep) chirurgisch succesvol verwijderd door dr. Don. Voordat ik bij Kliniek dr. Don kwam heb ik bij meerdere klinieken informatie opgevraagd over de mogelijkheden om deze ingreep te ondergaan. Ook ben ik bij meerdere klinieken op consult geweest hiervoor. In Nederland wilde geen cosmetisch arts mij helpen, aangezien het complex was en het een specialistische aanpak vereiste. Ik ben zo blij dat ik uiteindelijk in contact ben gekomen met dr. Don. Hij en zijn team, met name Sherin (in mijn optie zijn linkerhand) heeft mij zo goed geholpen tijdens dit proces. Vanaf de dag waarop ik op consult kwam tot aan de controles en eindevaluatie heeft zij mij zowel fysiek als mentaal op een zeer deskundige wijze bijgestaan. In de eerste week na de ingreep was mijn bovenlip zodanig gezwollen dat ik mij afvroeg of dit ooit nog goed zou komen. In de tweede week begonnen de meeste ongemakken af te nemen en daarna ging de genezing eigenlijk in een rap tempo en zag ik pas echt resultaat. Ik ben zo blij dat ik dr. Don heb ontmoet die dit zo vakkundig heeft kunnen verrichten. Als ik nu in de spiegel kijk zie ik niet meer alleen een dikke bovenlip. Ik heb eindelijk mijn natuurlijke vorm van mijn bovenlip terug.
Nogmaals wil ik u om te beginnen dr. Don dat u dit mogelijk heeft gemaakt en uw vriendelijke team danken voor de goede zorgen.

D
Demet

Kliniek: Clinique Dr. Don

Specialist: Donald E. Ottens (Cosmetisch medisch specialist)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Demet beveelt deze kliniek aan

02 januari 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

10
09 juli 2022 Overige behandelingen
“ Een neklift gehad die heel mooi is geworden. ” Anonieme gebruiker

Heel mooi en natuurlijk. Mensen zien het niet echt, maar het is een groot verschil.

91
25 november 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Overige behandelingen) ” Sandra

Zeer tevreden, en mocht ik in de toekomst wederom behoefte hebben aan welke behandeling dan ook, ga ik eerst in gesprek met deze kliniek.

10
03 augustus 2021 Overige behandelingen
“ Een dikke 10 voor alles !!! ” Mariella

De deskundigheid, de vriendelijkheid van iedereen en alles word haarfijn uitgelegd. Top kliniek met top resultaat!