Ervaring bij Clinique Dr. Don

Beoordeling Liposuctie

10

“Beoordeling Clinique Dr. Don (Behandeling: Liposuctie)”

in maart 2016 ben ik voor het eerst in de kliniek gekomen om informatie te krijgen over een liposuctie bij lipodeem .......
Want ik had lipodeem in mijn benen, deze ziekte zorgde ervoor dat ik ernstig werd belemmerd in normale dingen zoals sporten, ik kon het niet want ik verging van de pijn in mijn benen!
In januari van 2016 had ik een diepte punt ik kon niet meer skieen ( niet meer met mijn kinderen van de berg af, geloof me...... het lukte echt niet!)
Na het eerste gesprek in de kliniek heb ik de knoop door gehakt, ik zou in 2016 drie liposuctie's ondergaan met de wal methode.
De eerste behandeling was in mei en verliep erg goed, en onder plaatselijke verdoving, de tweede behandeling was ongeveer 6 weken later en deze behandeling was pijnlijk, maar iedereen was ontzettend lief voor me en de arts had veel geduld om toch de behandeling zo goed mogelijk af te maken!
De laatste behandeling vond plaats in oktober, en hierbij heb ik een roesje gehad, dat koste natuurlijk wel extra, maar ik vond het beter zo en de arts kon ook hierdoor goed zijn werk doen !
Er zij heel wat liters weg gehaald, hier en daar is nu nog wel een hobbeltje en een bobbeltje te zien ( maar dat kan ook nog wel iets herstellen, en anders kan dat altijd nog bij gewerkt worden ) maar voor mij is dat niet het aller ergste !
De arts heeft me iets mooiers gegeven ..... ik kan sporten ( hardlopen) en vorige week ben ik op wintersport geweest en ik kan skieen ....zonder de pijn in mijn benen die lipodeem veroorzaakt !!
Ik ben een blij mens, en dat de behandelingen veel geld koste ?!........ tja als je weer normaal kan leven zonder belemmering.
Dan is dat toch het alle belangrijkste!

Bedankt dr. Don en team 😘

L
Lucillia

Kliniek: Clinique Dr. Don

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service

31 januari 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Clinique Dr. Don

80
09 februari 2024 Liposuctie
“ Zeer goede ervaring ” Tjibbe

Het was een zeer goede ervaring, de ingreep viel me mee.

10
08 november 2023 Liposuctie
“ Goed opgeleid ” Anonieme gebruiker

Dr. Don is heel goed in z'n werk en luistert goed naar wat je wil, z'n assistentes (de meiden) zijn super zorgzaam en goed opgeleid. IK raad Dr. Don…

10
22 maart 2024 Liposuctie
“ Zeer tevreden ” Gohdar

Na mijn consult ben ik met een goed gevoel weggegaan en ook na de behandeling ben ik zeer tevreden.