Ervaringen Clinique Dr. Don

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
04 juli 2022 Ooglidcorrectie
“ Super tevreden ” Anonieme gebruiker

Ik ben super tevreden met betrekking tot de behandeling en erg blij met het resultaat.

10
23 juni 2022 Liposuctie
“ Wensen zijn in acht genomen ” Anonieme gebruiker

Mijn wensen zijn in acht genomen bij de behandeling. Ik werd verzorgd door zorgteam en lieve personeel en vooral deskundig

10
23 juni 2022 Halslift
“ Goed resultaat ” Anonieme gebruiker

Erg aardige en kundige dokter. Heel vriendelijk personeel, ze stellen je erg op gemak. Goed resultaat.

87
23 juni 2022 Lipofilling
“ Tevreden ” Anonieme gebruiker

Je krijgt goed persoonlijk advies. De behandeling viel heel erg mee, het personeel is super vriendelijk. ik ben heel blij met het eindresultaat.

10
09 juni 2022 Liposuctie
“ Professionele ervaring ” Anonieme gebruiker

Professionele ervaring met lipoedeem en liposuctie. Mijn benen zijn enorm opgeknapt. Dr Don & Team professioneel en super vriendelijk.

89
09 juni 2022 Liposuctie
“ Fijne mensen ” Anonieme gebruiker

Fijne mensen, deskundig, luisterend oor, vriendelijk, het was gewoon de vriendelijkheid, het hotel ging wel.

98
07 juni 2022 Ooglidcorrectie
“ Vakkundig ” Marije

Ik heb twee keer een behandeling gehad, ik ben vakkundig geholpen, het is een goed resultaat.

80
01 juni 2022 Ooglidcorrectie
“ Klantvriendelijk en deskundig ” Anonieme gebruiker

Mijn ervaring is dat het personeel klantvriendelijk is.

10
31 mei 2022 Ooglidcorrectie
“ Prettige sfeer ” Marieke

Lang tegenop gezien, maar viel, zoals ik ook overal las, wel mee.

10
31 mei 2022 Ooglidcorrectie
“ Geweldige ervaring ” Cis

Voor mij is dit een geweldige ervaring geweest. Ik zou het iedereen aanraden.