Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Opgelucht en blij met het resultaat ”

Op dinsdag 14 september ben ik geopereerd. Eerst had ik een consult met de arts Murielle. Ik had een prettig gevoel bij Murielle en ik vind haar oprecht. Als ze een ingreep niet nodig vindt, zegt ze dat ook. Van mij begreep ze dat ik een schaamlipcorrectie wilde. Murielle wijst je ook goed op de risico's en zegt dat je een week vrij moet nemen en de wond na de operatie goed moet verzorgen. Iedere keer nadat je naar het toilet bent geweest onder de douche om te spoelen! En sla maandverband in. Voor mijn kinderen had ik een week lang oppas geregeld. Voor je het weet sta je anders toch weer te tillen of moet je rennen, en dat is gewoon niet de bedoeling. Misschien klinkt het overdreven, maar doe het wel!

Neem iemand mee naar de operatie die lekker met je kan kletsen, zodat je je van tevoren niet zo druk maakt. De operatiekamer vond ik koud en je kleedt je onderlichaam uit. Ik lag echt een beetje te rillen en begreep pas later dat ik mijn sokken aan had mogen houden (doe dikke sokken aan!). Murielle en ik kletsten veel tijdens de operatie, en dat vond ik fijn. Dit bracht afleiding. De verdovingsprikjes vond ik wel gemeen (je vagina is natuurlijk een super gevoelige plek). Maar als die eenmaal zitten, is het goed te doen.

Ik ben nu een week en een dag verder en plas nog steeds onder de douche. Het is niet ontstoken geweest en ziet er al heel mooi uit. Ik heb ook maximale pijnstilling geslikt na de ingreep, 8 keer per dag 2 stuks. Omdat ik echt geen pijn wilde voelen. Nu slik ik geen pijnstillers meer.

Ik ben blij dat ik het gedaan heb! Het resultaat is al zo prachtig.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • -Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

22 september 2021

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder