Ervaring bij Clinic63

Beoordeling Ooglidcorrectie

26

“Ooglidcorrectie niet tevreden ”

Ik moet helaas een hele slechte recensie plaatsen over deze kliniek. Dit geld zowel voor de locatie S‑Hertogenbosch als Velp.

Op 9 januari heb ik bij de heer Babak en zijn assistente een ooglidcorrectie ondergaan.

Er wordt voor mijn gevoel met je omgegaan alsof je een wild stuk vlees bent. Er wordt tijdens de ingreep niet vertelt wat ze doen en daardoor kreeg ik veel angst die ik niet meer onder controle kreeg. Dit kan natuurlijk persoonsgebonden zijn maar zo heb ik het ervaren. Op t moment dat er bloed langs m’n gezicht stroomt wordt dit heel hard weg gedept. En toen het vet weg werd gesneden leek het alsof m’n oog eruit getrokken werd. Als zij meer tijdens de behandeling hadden gecommuniceerd over wat er gebeurde dan had dit een heel vervelend gevoel en moment kunnen besparen.

10 dagen later op 19 januari werden mijn hechtingen verwijderd op de locatie Velp. De receptioniste begeleidde mij naar beneden. Haalde uit een etuitje een schaartje en pincet en begon aan de binnenkant van mijn oog aan de hechting te trekken, knipte iets en vervolgens trok ze kei hard aan de andere kant de hechting eruit. En weer werd er niet gezegd wat ze stap voor stap zou gaan doen. Het resultaat was dat aan de rechterkant de hechting afbrak. De heer Babak kwam de kamer in en deed mijn linkeroog en ook hij vertelde niet wat hij ging doen en knipte en trok vervolgens keihard aan de hechting. Het deed zoveel pijn dat ik mijzelf niet ontspannen op de tafel/ bed kon laten liggen.



De opmerking over de afgebroken hechting was dat ik deze kon laten zitten. Hij zou oplossen of hij bood zich aan en dan kon ik hem voorzichtig zelf eruit trekken.



Door de tot 2x toe vervelende onmenselijke behandelingen heb ik advies gevraagd bij een andere kliniek. Deze arts heeft mijn rechteroog open gemaakt en er kwam 3 centimeter aan hechting uit. Ik moest dus wederom gehecht worden om dit weer te laten herstellen. Gisteren zijn deze hechtingen verwijdert en zijn we tot de conclusie gekomen dat er ook in mijn linkeroog nog hechtingen zitten die ik weer operatief moet laten verwijderen. Ik ben inmiddels nu dus 3 weken verder en waar bij goeie ingrepen mensen nu hun resultaat al een beetje kunnen zien ben ik nog steeds bezig met het oplossen van een probleem wat deze clinic63 mij heeft aangedaan.



Ik zou niemand aanraden om hier een behandeling te laten uitvoeren.

Ik heb een klacht ingediend op hun website en ze vinden hun klachten zo belangrijk om in behandeling te nemen dat ze maar liefst 5 weken de tijd mogen krijgen hierop te reageren! Ik ben er inmiddels helemaal klaar mee en hoop dat dit slechte review mensen op tijd kan waarschuwen om hier niet naar toe te gaan.



Kortom: Geen uitleg stap voor stap wat er tijdens de ingreep gebeurd. Voor mijn gevoel niet vriendelijk en zacht met je omgaan. Hechtingen afgebroken en heel pijnlijk. Ik heb mezelf in de kosten moeten steken om de problemen op te lossen en ben nog niet klaar. Ik heb geen vertrouwen meer in deze clinic63 en haar medewerkers. En ik wil dat ze mij compenseren voor mijn geleden verlies.

N
Nancy

Kliniek: Clinic63

Specialist: Babak Mahdavian Delavary (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 4,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Nancy beveelt deze kliniek niet aan

30 januari 2024

Vergelijkbare beoordelingen van Clinic63

86
08 november 2021 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Prettige omgang. Zeer tevreden over 't resultaat.

10
07 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Zeer tevreden en raad iedereen aan om hier te komen!

10
14 januari 2021 Ooglidcorrectie
“ Prachtig ” Anonieme gebruiker

De behandeling van Drs. Babak ervaar ik als zeer deskundig. Resultaat is altijd positief. De aankleding van de behandelruimtes zou beter kunnen.