Babak Mahdavian Delavary

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 7 klinieken

87
Geweldig 116 reviews

Over Babak Mahdavian Delavary

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers, Lipofilling en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

Dokter Babak staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid. Maak een afspraak en ervaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.


Lees verder

Beoordelingen van Babak Mahdavian Delavary

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
78
24 februari 2020 Fillers
“ Prettig ” Anabel

Er wordt veel aandacht besteed aan jouw wensen en wat bij je past. Een fijne kliniek!

96
23 december 2019 Ooglidcorrectie
“ Correctie van ooglidcorrectie ” Anonieme gebruiker

Vorig jaar een ooglidcorrectie laten uitvoeren in oogkliniek CWZ Nijmegen maar niet tevreden over het resultaat. Ik was enigszins argwanend voor…

99
21 november 2019 Lipolaser
“ Goed! ” Desiree

Ik voel me heel erg op mijn gemak. Het zijn arrogante artsen en ze zijn heel duidelijk naar de patient toe. Wat ze zeggen, maken ze waar!