Babak Mahdavian Delavary

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 7 klinieken

86
Geweldig 104 reviews

Over Babak Mahdavian Delavary

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers, Lipofilling en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

Dokter Babak staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid. Maak een afspraak en ervaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.


Lees verder

Beoordelingen van Babak Mahdavian Delavary

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
22 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Gister was mijn eerste ooglidcorrectie,super gegaan,vakkundige spontane eerlijke en vooral lieve dokter,die je echt geruststeld.Ik heb het als heel fijn ervaren,zal deze dokter zeker verder aanbevelen. ” Tanja

Omdat de cliniq63 heel goed aangeschreven staat en ik zelf het ook heel goed heb ervaren.

82
21 mei 2019 Lipolaser
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Lipolaser) ” Sheila

Ik heb de behandeling als zeer deskundig ervaren. Drs. Babak gaat voor het beste resultaat. Daarnaast word je op je gemak gesteld door de arts en…

76
26 april 2019 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” L.

Alles is bespreekbaar, soms wordt het resultaat gebagatelliseerd maar blijft bespreekbaar.