Ervaring bij Clinic63

Beoordeling Lipolaser

10

“WONDEREN BESTAAN WEL! Drs Kevin en zijn team kunnen werkelijk wonderen verrichten en ik noem hem dan ook Magic Mike! ”

Naast een zeer gedetailleerde en onderbouwde uitleg heb ik naast de (werkelijk) magnifieke resultaten tevens een zeer groot respect voor het geduldige wijze waarop drs. kevin met zijn patiënten (mij en mijn moeder in dit geval) is om gegaan.
Zou hem er bijna een valentijnskaart voor zenden volgend jaar.
Hij is duidelijk, gericht, byzonder eerlijk en wind er geen doekjes om. Wat kan, kan en hij is eerlijk om aan te geven wat niet kan. Geen gouden bergen maar realistisch. Hij heeft mij en (voor mij belangrijker) mijn moeder op geweldige wijze behandeld en heb haar in jaren niet zo blij gezien. (Mijn dank en die van haar zijn groot)
Ik kan een ieder die welke vorm van twijfel dan ook heeft aanraden deze kliniek en dan met name dokter Kevin en zijn geweldige team aanraden.
Hygiëne staat in hoog vaandel maar met name de manier waarop ze mijn moeder met respect, geduld en zorg hebben behandeld zal ik de rest van mijn leven met uiterste waardering herinneren. Zelfs oude eerdere verprutste littekens door medische artsen die minder kundig waren voorheen zijn verbeterd en dit is zelfs direct zichtbaar! En voor de vrijgezelle dames, drs Kevin is single and a catch dus.. 😉 En voor de vrijgezellen heren.. de assistenten zijn naast lief tevens een visite kaartje van buiten en van binnen.
Wij zitten nu al te verzinnen wat we nog meer willen laten behandelen want drs. Kevin.. van ons ben je nog lang niet af🤷‍♀️

I
Izabella

Kliniek: Clinic63

Specialist: Kevin Bulgac (Cosmetisch arts)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Izabella beveelt deze kliniek aan

19 februari 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Clinic63

96
10 augustus 2022 Lipolaser
“ Beoordeling Clinic63 (Behandeling: Lipolaser) ” Anonieme gebruiker

Dr. Sameer en de behandeling was super goed. Had ik het maar eerder gedaan! Ik zal het iedereen aanraden.

83
04 december 2019 Lipolaser
“ Erg fijne kliniek ” Anonieme gebruiker

Resultaat is echt verbluffend. Ik ben er zo blij mee. Ik heb in korte periode zo goed resultaat bereikt, zeker aan te raden.

83
04 december 2019 Lipolaser
“ Erg fijne kliniek ” Anonieme gebruiker

Resultaat is verbluffend. Ik ben er erg blij mee. Ik ben in een korte periode zo goed resultaat bereikt, zeker aan te raden. Je wordt met open haren…