Kevin Bulgac

Cosmetisch arts , werkzaam bij 6 klinieken

83
Geweldig 17 reviews

Over Kevin Bulgac

Drs. Kevin Bulgac is jonge en gemotiveerde cosmetisch arts, gedreven om mensen er op hun best uit te laten zien. Hij is afgestuurd in het AMC ziekenhuis te Amsterdam en heeft hier de specialisatie orthopedische chirurgie gedaan. Na zijn afstuderen is hij direct fulltime aan de slag gegaan als cosmetisch arts. 

Dokter Kevin is gespecialiseerd in injectables zoals onder andere botuline toxine, hyaluronzuur filler behandelingen en PRP behandelingen. Daarnaast heeft hij zich nog verder ontwikkeld in diverse lasertechnieken waaronder de Co2 laser ter verbetering van de conditie van de huid.

Lees verder

Beoordelingen van Kevin Bulgac

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
15 december 2019 Fillers
“ Kevin Bulgac, wat een geweldig, professionele en bovenal gezellige arts is dat! ” Inge

Ik vind het toch altijd wat griezelig om mij voor de eerste keer door een nieuwe arts te laten behandelen. Maar bij Kevin voel je je snel op je gemak.…

83
04 december 2019 Lipolaser
“ Erg fijne kliniek ” Anonieme gebruiker

Resultaat is echt verbluffend. Ik ben er zo blij mee. Ik heb in korte periode zo goed resultaat bereikt, zeker aan te raden.

83
04 december 2019 Lipolaser
“ Erg fijne kliniek ” Anonieme gebruiker

Resultaat is verbluffend. Ik ben er erg blij mee. Ik ben in een korte periode zo goed resultaat bereikt, zeker aan te raden. Je wordt met open haren…