Ervaring bij City Clinics

Beoordeling Fillers

37

“Onprofessioneel en onverantwoordelijk”

Ik plaats nooit een review, maar omdat ik wou dat ik van tevoren gewaarschuwd zou zijn, plaats ik deze reactie over city clinics Apeldoorn. Ik heb er een bizar slechte ervaring mee.
Bij de eerste behandeling ging het gelijk mis. De arts zette de lipfiller terwijl hij een blaasje dacht te zien. Achteraf lees ik overal dat hij de behandeling nooit op dat moment door had mogen zetten. Het verspreide zich over mijn hele lippen en ik heb er echt een paar weken vreselijk uit gezien. De arts was niet op de hoogte van het feit dat je nooit een filler mag zetten bij vermoeden van een koortslip;-
Maar wat ik erger vind; de fillers zijn heel dik op de contouren gezet ondanks mijn nadrukkelijke verzoek voor een natuurlijk en zeer subtiel resultaat. Mijn lippen zitten nu, ruim 2 maanden na dato, nog steeds vol met harde bobbels, ik kan de fillers ook precies zien zitten. Een week na de behandeling ben ik op nacontrole geweest met de boodschap; “toch even afwachten”. Na 3 weken heb ik een uitgebreide mail gestuurd met alle klachten. Hier helemaal geen reactie op gekregen. Ik heb er nog 2 keer achteraan gebeld, waarop ik een belofte kreeg terug gebeld te worden. Ik heb nooit enige reactie gekregen.
De behandeling was niet professioneel, en het is duidelijk dat wanneer er iets niet goed gaat, dat cityclinics helemaal geen verantwoording neemt en je zelf met het probleem laat zitten. Ik ga nu naar een nieuwe kliniek om het bij te laten werken.

Cityclinics geeft aan dat al hun artsen BIG geregistreerd zijn. Bij cityclinics betekent dit, dat wanneer je specialist oudergeneeskunde bent, je ook wel fillers kunt zetten.

Ik raad iedereen af om met deze kliniek in zee te gaan.

L
L

Kliniek: City Clinics

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 3,0De behandeling
  • 3,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
L beveelt deze kliniek niet aan

14 augustus 2023

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder