De Huidkliniek Arnhem

Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2, 6828 BS Arnhem (Nederland)
Nog geen reviews

Ervaringen De Huidkliniek Arnhem

Er zijn nog geen ervaringen geplaatst over De Huidkliniek Arnhem. Heb jij een behandeling laten uitvoeren bij De Huidkliniek Arnhem? Laat het ons weten en help andere bezoekers!

Behandelingen bij De Huidkliniek Arnhem

Vaak gekozen behandelingen
Gezicht
Lichaam
Ogen
Huid
Armen & benen
 • Botox
  (-)
 • Cryolipolyse
  (-)
 • Fillers
  (-)
 • Laserontharen
  (-)
 • Ooglidcorrectie
  (-)
 • Tatoeage Verwijderen
  (-)
Openingstijden
Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Algemene informatie De Huidkliniek Arnhem

De Huidkliniek
Wij geloven dat natuurlijke schoonheid begint bij een gezonde huid. Bij De Huidkliniek hebben we alle expertises onder een dak. Wij werken met cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in injectables (botox en fillers) en haartransplantaties. Ook werken we met huidtherapeuten en huidspecialisten die gespecialiseerd zijn in pigment, roodheid, acne, huidverjonging, laserontharing, haargroeistimulatie en vetbevriezing behandelingen. Ook kun je bij ons terecht voor productadvies van o.a. onze eigen lijn: Felice Skincare.

Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij de kwaliteitswet BIG. Renske Ypma richtte, na jarenlange werkervaring in de huid- en lasertherapie, de praktijk in 2003 op en heeft met De Huidkliniek een multidisciplinaire samenwerking opgebouwd met artsen, dermatologen en plastisch chirurgen uit onder andere het OLVG, Spaarne Gasthuis, Ziekenhuis Amstelland, de Jan van Goyen Kliniek, het Esthetisch Centrum Jan van Goyen, huidziekenhuis Dermicis, Centrum Oosterwal en Kliniek Bloemingdael. Tevens heeft De Huidkliniek een samenwerkingsverband met het genderteam van het VUMC voor het ontharen van transgenders.

Heb je een vraag over een huidprobleem, een huidwens, een behandeling of een product? Ons team van behandelaren geeft je graag een persoonlijk advies op maat tijdens een vrijblijvend consult. Ontdek jouw natuurlijke schoonheid bij De Huidkliniek Arnhem!
Onderdeel van organisatie De Huidkliniek met 20 vestigingen
Adresgegevens
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 2 6828 BS Arnhem (Nederland) Toon telefoonnummer