Ervaring bij Care Clinic Cosmetic Surgery

Beoordeling Borstvergroting

94

“Beoordeling Care Clinic Cosmetic Surgery (Behandeling: Borstvergroting)”

Mijn ervaring,

Door mijn onzekerheid over mijn borsten belemmerde ik mijzelf bij veel activiteiten. Sinds mijn 16e dacht ik er al over na om ooit een borstvergroting te laten doen. Na lang nagedacht te hebben (5 jaar) en mijn gezin in te lichten over mijn onzekerheid heb ik besloten de borstvergroting te gaan doen. De volgende stap was een goede kliniek vinden. Na lang zoeken en contact met verschillende klinieken kwam ik uit bij kliniek Diana Gabriels.

Het kennismakingsgesprek kon al snel gepland worden, ook was de kennismaking op een locatie bij mij in de buurt wat ik zelf erg prettig vond. Ik had de kennismaking met een jonge vrouw, ze heeft mij alles goed en duidelijk uitgelegd. Ik kon al mijn vragen stellen aan haar, er bestonden geen domme vragen zei ze. Omdat ik met mijn verplichtingen van school zat wilde ik mijn operatie zo snel mogelijk, binnen 2 weken kon ik al geopereerd worden bij Kliniek Amstelveen, ook een prettige plek met veel vriendelijke mensen.

Na een pre-onderzoek en kennismaking met de arts was het de 22e toch eindelijk zover. Eindelijk mijn borstvergroting. Ik had al veel ervaringen gelezen over de pijn, omdat er bij veel stond beschreven dat de pijn heel goed te doen was had ik het iets te licht ingeschat.

De eerste week na mijn operatie had ik wel degelijk pijn, de eerste dagen voelde het als een soort pijn op de borst of pijn in de longen. Omdat de implantaten bij mij deels onder de borstspier waren geplaatst had ik ook veel pijn bij de armbewegingen. Het meest pijnlijke vond ik het uit liggende houding omhoog komen en andersom. Toch ging het elke dag al beter, ik slikte wel alle pijnstillers die ik mocht hebben op een dag. De pijn nam elke dag een beetje af en na de eerste week voelde ik mij alweer een stuk beter.

Nu bijna 6 weken later kan ik bijna weer alles doen wat ik wil. Ik heb alleen nog een droge en jeukende huid rondom mijn borsten. Erg prettig aan praktijk Gabriels en Kliniek Amstelveen vind ik dat ik de dag na mijn operatie door beide werd gebeld met de vraag hoe het ging, ook wordt er elke keer aangegeven dat als ik ergens ongerust over ben ik gewoon mag/moet bellen.

Conclusie
Ik vond het erg spannend om eindelijk mijn grote droom werkelijkheid te maken, door de goede vriendelijke begeleiding heb ik alles plezierig ervaren. Er is zeer goed naar mijn wensen geluisterd (een natuurlijk ogende borst), hierdoor ben ik ook erg tevreden over het resultaat.

R
Roos

Kliniek: Care Clinic Cosmetic Surgery

Specialist: Willem Roosenburg (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,5Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Roos beveelt deze kliniek aan

03 oktober 2016

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder