Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Maagballon

10

“Erg goede en positieve ervaring”

Als ik telefonisch contact had, werd ik duidelijk en keurig te woord gestaan. De vrijblijvende intake met dr. Aarts was prettig én eerlijk. Je kunt namelijk geen wonderen verwachten,de ballon is echt een booster voor je gewichtsverlies, je zult het verder echt zelf moeten doen.
Maar, en dat ervaar ik als zeer positief, je hoeft het niet alleen te doen. In het begin wordt je nagebeld over de ingreep en daarna heb ik iedere week een gesprek gehad met mijn coach Josee Kanne. De gesprekken zijn prettig: op je eigen tempo en manier leer je wat voor jou een gezond eetpatroon is en ook waarom.
Na 4 maanden verdwijnt de ballon uit je lijf. Hier heb ik niets van gemerkt. Daarna is het echt een kwestie van doorzetten eb op gewicht willen blijven. Maar als je een terugval hebt, staat de coach meteen weer voor je klaar.
Het enige nadeel van de ballon was voor mij het doorslikken. Ik vond dat wel een dingetje. Maar dankzij de rust van het team en de kordaatheid van de arts was ook dat (achteraf gezien) zo gebeurd.
Let op: de drie dagen erna zijn niet fijn (understatement). Je hebt pijn en bent behoorlijk ziek. Dit hoort erbij en wordt vooraf duidelijk verteld.
Al met al beveel ik het iedereen met overgewicht aan. Ik hoop dat het snel vergoed gaat worden door verzekeringen. Ik zou het iedereen gunnen!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Allurion Kliniek

Specialist: Edo Aarts (Bariatrisch chirurg.)

Behandeling: Maagballon

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

15 maart 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

10
22 februari 2021 Maagballon
“ Uitstekend ” Rianne

Allereerst op de dag zelf werd ik heel fijn ontvangen door Annemarie. Zij weet je gerust te stellen ondanks de spanning voor de behandeling. Dr Edo…

90
18 maart 2021 Maagballon
“ 17 kilo kwijt,goede begeleiding ” Anonieme gebruiker

Goede begeleiding zeer vriendelijk en resultaat behaald . Het doorslikken van de ballon valt mee. Alles goed gegaan.

96
11 maart 2021 Maagballon
“ Kundige arts en super begeleiding ” Anonieme gebruiker

Zeer regelmatig contact gehad met de arts, Annemarie en mijn coach Christel van Sprengler. Ze hebben me het hele traject goed begeleid. Het was fijn…