Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Maagballon

92

“Top!”

De beste beslissing die ik ooit heb genomen! Na het eerste telefoontje met Annemarie voor wat meer informatie, had ik gelijk een goed gevoel bij deze kliniek. Er werd al snel een gesprek met dr. Edo Aarts ingepland waarbij hij duidelijke informatie en advies gaf. Heel fijn en duidelijk om de arts zelf te spreken. Er was al snel plek voor de plaatsing van de maagballon. Ik was ontzettend nerveus maar ik werd gelijk goed op mijn gemak gesteld door dr Edo Aarts. Het slikken van de ballon ging verrassend makkelijk en ook het vullen van de ballon is vrij snel klaar. Je kunt zelfs blijven praten tijdens het vullen. De dagen erna waren geen pretje maar door de medicatie ben ik niet echt misselijk geweest en heb ik ook niet echt maagkrampen gehad. Dr. Edo Aarts nam in het weekend al gelijk contact op hoe het met mij ging en gaf nog wat tips om de eerste dagen makkelijker te maken. Mijn coach Josee Kanne heeft mij heel goed begeleid met goede adviezen en tips. We spraken elkaar regelmatig via face time. Het is echt geen dieet maar een leefstijl verandering. Ik moest echt het dieet denken afleren. En ik merkte dan ook dat te weinig eten echt het tegenovergestelde resultaat had. Ik heb eigenlijk nog nooit zoveel maar gezond gegeten en ben met de ballon 13 kg kwijt geraakt! Zowel Josee als Edo zijn heel makkelijk bereikbaar voor vragen of tips. De weegschaal, het horloge en de app zorgen voor extra stimulans. Voor mij werkte dat omdat ik wist dat er iemand mee kijkt hoe het gaat met afvallen. Het registreren van beweging/sporten en de stappenteller van het horloge zorgde dat ik toch meer mijn best ging doen om meer te gaan bewegen. Beide zijn toch een extra stok achter de deur. Je resultaten bekijken in de allurion app helpt daar ook aan mee. Deze begeleiding van dit team heeft er voor gezorgd dat ik er zeker van ben dat ik nog meer kan afvallen ondanks dat de ballon nu gepasseerd is. Wat overigens ook zonder problemen is gebeurt. Het is niet goedkoop maar het is echt een investering geweest in mijn gezondheid! Ik kan daarom de maagballon en de begeleiding van dit team; Annemarie, dr. Edo Aarts en Josee Kanne echt aanbevelen!

M
Marja

Kliniek: Allurion Kliniek

Specialist: Edo Aarts (Bariatrisch chirurg.)

Behandeling: Maagballon

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Marja beveelt deze kliniek aan

09 januari 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

87
16 maart 2021 Maagballon
“ Gewenst resultaat behaald ” Anonieme gebruiker

Goede begeleiding door dr. Edo Aarts en voedingscoach Josee stond altijd klaar met deskundig advies en begeleiding. 15 KG afgevallen en leefstijl…

82
27 juli 2021 Maagballon
“ Erg tevreden ” Anonieme gebruiker

Goede informatie en behandeling door ballon en voedingscoach Christel van Sprengler. Totaal programma en heldere inzichten.

91
12 juni 2021 Maagballon
“ Fijne communicatie goed nazorg en snelle reacties op vragen ” Remco

De ingreep duurt maar 15-30 minuten