Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Maagballon

10

“Super!”

Bij de kennismaking met Edo was hij heel duidelijk en eerlijk met zijn advies, zo benoemde hij ook de mogelijkheid tot een operatie in mijn geval. Ik gaf aan dat ik liever geen operatie wilde en daarop zei hij dat hij me dan wel een wat langer traject aanraadde dan het standaard traject, wat me ook wel een fijn gevoel gaf dat dit mogelijk was.

Op 7 mei was het zover en kreeg ik de ballon. Het inslikken viel verrassend mee (zeker voor iemand die soms moeite heeft om een paracetamol weg te krijgen) en de ballon zat vrij snel al.
Het was een bijzonder gevoel om hem te voelen vollopen, of eigenlijk vooral even een koude maag te krijgen toen hij vol was. Tijdens de plaatsing kun je gewoon praten en het vullen is zo gebeurd.
De 1e paar dagen na de ballon waren geen pretje, ik was erg misselijk en had veel last van krampen, maar ik had verwacht dat het heftiger zou zijn door wat me verteld was vooraf.
Daarna kon het afvallen beginnen en was het vooral even goed uitzoeken welke porties konden.
Mijn coach Josee hielp me daar erg goed mee en gaf me veel tips.
Elke 2 weken had ik via FaceTime contact met haar en soms tussendoor op de app voor wat vragen en met Edo had ik ook via de app af en toe contact.
Ik vond het erg prettig dat als ik ergens vragen over had dat zowel Josee als Edo heel goed bereikbaar waren en je ook goed hielpen en zo nodig geruststelden.
De ballon ging er bij mij na iets meer dan 18 weken uit, ik ben hiermee ruim 21 kilo afgevallen en mijn BMI is met 7,5 punt gedaald.
Ik ga nu een vervolgtraject in met Josee, iets wat ik vooraf al met Edo besproken had om te doen.

Ik vond het een erg fijne ervaring, heb weinig last gehad toen de ballon erin zat en zou het zeker aan mensen aanraden die net als ik wel in aanmerking komen voor een operatie, maar dit eigenlijk liever niet willen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Allurion Kliniek

Specialist: Edo Aarts (Bariatrisch chirurg.)

Behandeling: Maagballon

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

22 september 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

96
15 september 2022 Maagballon
“ Fantastisch! ” Anonieme gebruiker

Plaatsen maag ballon werd heel fijn begeleid en uitgelegd .Weinig klachten na behandeling. Beetje vervelend gevoel twee dagen.

91
21 december 2020 Maagballon
“ Ff doorzetten ” Doa

Vond het grote stap en maagballon is niet niks. In de eerste week 4 kilo eraf (wel ziek geweest) en dan ga je anders denken Kim Lammers mijn coach is…

10
27 mei 2021 Maagballon
“ Zeer goed ” Anonieme gebruiker

Toen ik eindelijk besloot de stap te maken voor een maagballon was ik erg nerveus, de vriendelijke mevrouw Annemarie die contact met mij opnam voor…