Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Maagballon

10

“Beste beslissing ooit in mijn leven genomen! BMI 34.6 --> 27.9”

Ik kan niet anders dan alleen maar tienen geven!

Mijn BMI was 34.6 en ik voelde me verschrikkelijk, maar hoe meer ik dacht dat ik mijn levensstijl aan moest passen, hoe meer ik ging eten. Ik zat in een enorme neerwaartse spiraal en wist niet hoe ik eruit moest komen. Totdat iemand een artikel over Allurion uit de krant geknipt had voor me, ik was direct enthousiast, maar moest wel even nadenken vanwege de kosten natuurlijk. Toch besloten de knoop door te hakken en de uitdaging aan te gaan en dat was de beste beslissing ooit! De ballon is er sinds vorige week uit, ik ben 21 kg afgevallen en mijn BMI is nu 27.9, ik wil graag naar de 25 en heb er alle vertrouwen in dat me dat gaat lukken met mijn nieuw aangeleerde levensstijl waarbij ik nog steeds geniet. Ook mijn man is 11 kg afgevallen zonder ballon, maar gewoon door met mij mee te doen.
De behandeling ging bij mij heel makkelijk, ik kon de capsule goed inslikken en stond zo weer buiten. Toen volgden er wel een paar hele akelige dagen met misselijkheid, maagkrampen en maagzuur, maar als je dan na 1 week op de weegschaal gaat staan ben je dat gauw vergeten. De ballon heeft er bij mij 15,5 weken in gezeten en al die tijd heb ik hem wel gevoeld, soms wat onaangenaam, maar meestal niet storend. Daardoor heb ik echter wel afgeleerd om me vol te proppen. Je wordt gewoon fysiek gedwongen om minder te eten, kleine hapjes te nemen en heel goed te kauwen, nu zijn dat gewoontes geworden. Ik heb de coaching ook als super prettig ervaren, je kan zelf bepalen hoe intensief je het wilt of nodig hebt. Vooral in het begin als ik vragen had, stelde ik die via de app en kreeg ik altijd heel snel antwoord. Ook nu de ballon eruit is kan ik gewoon mijn gewicht door blijven geven als stok achter de deur en vragen stellen indien gewenst. Je moet je wel heel goed realiseren dat je het nog steeds zelf moet doen, JIJ moet je eetpatroon en leefstijl aanpassen en de ballon is alleen een hulpmiddel om je een kickstart te geven.

E
Elize

Kliniek: Allurion Kliniek

Behandeling: Maagballon

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Elize beveelt deze kliniek aan

10 juni 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

94
25 maart 2020 Maagballon
“ Ff doorbijten ” Cindy

De ballon plaatsing was even zwaar dwz de dagen daarna. Maar dokter Edo en Annemarie sleepten mij er doorheen

10
06 november 2021 Maagballon
“ Uitstekend 11 kilo kwijt! ” Milou

Wat een super fijn team. Allereerst contact met Annemarie die alle ins en outs heel rustige heeft uitgelegd. Vervolgens de ‘medische’ intake bij…

82
27 juli 2021 Maagballon
“ Erg tevreden ” Anonieme gebruiker

Goede informatie en behandeling door ballon en voedingscoach Christel van Sprengler. Totaal programma en heldere inzichten.