Simon Keizer over haartransplantatie: “Wees er op tijd bij!”

03 juni 2020 | Haartransplantatie

Twee jaar geleden is het inmiddels, dat Simon Keizer - bekend van zangduo Nick en Simon - een haartransplantatie onderging. Hij vertelt erover op zijn YouTube-kanaal. En waarschuwt meteen: “Je ziet het zelf als eerste dus wees er dan juist op tijd bij. Dan valt het niemand op.

Net als bij collega BN’er Arie Boomsma werden bij Simon haartjes weggehaald op de plekken waar het haar nog wel goed groeide. Op zijn achterhoofd en aan de zijkanten van z’n hoofd. De eeuwige sneeuw, wordt dat ook wel genoemd, omdat het haar daar vaak blijft groeien. 

Dunner wordend haar op de kruin

Deze haartjes zijn vervolgens teruggeplaatst op de plekken waar het wat dunner werd. In het geval van Simon, was dat op zijn kruin. “Ik merkte het gewoon als ik uit de douche kwam. Het werd vrij snel veel dunner op de kruin en dat vind ik gewoon niet fijn”, zegt hij daarover.

Veel gedane ingreep

Simon wint advies in bij een kliniek. Hoewel hij eerst nog bang is dat men hem vooral ijdel vindt, omdat hij een ingreep overweegt, wordt dat gevoel bij de kliniek snel teniet gedaan. “Daar zeiden ze: joh, je wilt niet weten hoeveel mannen een haartransplantatie hebben ondergaan”.

Geen geheim, geen taboe

Ondanks dat het twee jaar heeft geduurd voor het ‘grote publiek’ van de haartransplantatie hoorde, heeft Simon er nooit een geheim van gemaakt. “Bij vrouwen is een borstvergroting een beetje uit de taboesfeer, maar een haartransplantatie bij mannen zit daar nog middenin. Ik heb altijd gezegd, als het ter sprake komt ga ik het niet uit de weg. Ik maak er geen geheim van.”

Haartransplantatie laten doen

Herkenbaar, het verhaal van Simon? Een haartransplantatie is niet alleen weggelegd voor BN’ers. Ook jij kunt kale plekken of plekken met dunner wordend haar laten behandelen. Plan een vrijblijvende eerste intake in bij een kliniek bij jou in de buurt. Vergelijk klinieken, maak een afspraak en reken af met die kale plekken!