Arie Boomsma onderging haartransplantatie

05 oktober 2018 | Haartransplantatie

Arie Boomsma heeft een haartransplantatie ondergaan. De presentator had al enige tijd last van een dunnere kruin, zegt hij op zijn website.

„Je zag het in mijn programma’s op tv, als ik een shot uitliep of met mijn rug naar de camera draaide. Het ging mij steeds meer dwars zitten”, aldus Arie. „Ik kreeg er last van. En met last bedoel ik dan dat ik er zelf heel veel op lette, rekening hield met waar ik zat of stond in een ruimte waar het licht van boven kwam.”


Andere tekenen van ouderdom, accepteert Arie makkelijker. „Grijs worden vind ik mooi, dieper wordende rimpels ook. Maar die dingen veranderen langzaam mee. Als mijn haar alleen grijs zou worden zou ik er niet zo mee bezig zijn, maar nu begon het echt te verdwijnen.”


Vrijdag is Arie behandeld in een kliniek in Nieuwegein. „Mijn eigen haar, opnieuw verdeeld over plekken waar het dunner was. Een absolute luxe natuurlijk”, vertelt de presentator. „En het heeft uiteraard ook gewoon met een beetje ijdelheid te maken. Maar ik voel me er goed over, en ben blij dat ik het heb gedaan.”

Bron: Telegraaf.nl