Nusret Bas

Werkzaam bij 1 kliniek

73
Goed 16 reviews

Over Nusret Bas

Oogchirurg Nusret Bas is één van de meest toonaangevende oogartsen in Europa. Dr. Bas is gespecialiseerd in refractieve chirurgie en aandoeningen aan het hoornvlies. Hij was ook betrokken bij de doorontwikkeling van de LASIK technologie en is co-auteur van het boek "LASIK" (1999).

Dr. Bas is een pionier in zijn vak. Hij was één van de eerste oogartsen die ooglaserbehandelingen uitvoerde in Europa. Verder was hij één van de eerste die de doorbraak van Custom Vue Wavefront technologie in Europa wist te realiseren en was ook één van de eerste oogartsen die de mesvrije Intralase-technologie uitvoerde in Europa.

Jarenlange ervaring en tienduizenden behandelingen
Met meer dan 60.000 ooglaserbehandelingen op zijn naam en 20 jaar ervaring, is dr. Bas één van de meest ervaren artsen in Europa.

Altijd op de hoogte van de laatste kennis
Om ervoor te zorgen dat hij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen is dr. Bas is lid van diverse internationale medische beroepsverenigingen:

American Academy of Ophthalmology (AAO)
American Society of Cataract and Refractive Surgery (ASCRS)
European Society of Cataract and Refractive Surgery (ESCRS)
American Society of Ophthalmology Administrators (ASOA)
Asian-Pacific Society of Catarct and Refractive Surgery (APSCRS)
Association for Research in Vision and Ophthalmology (ARVO)
EuCornea
International Glaucoma Association (IGA)

Hij heeft bijna elke conferentie bijgewoond over de nieuwste technologieën en is daardoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen over alle behandelmethodes. Op conferenties en congressen is hij veelvuldig spreker. Dankzij de naam en faam van dr. Bas hebben politici, acteurs en wereldberoemde sportmannen gekozen voor Dr. Bas als hun oogarts.

Lees verder
Visus Oogkliniek Rotterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Nusret Bas

  • 7,3Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
98
04 oktober 2018 Ooglaseren
“ Geweldig resultaat ” Femke

Super tevreden over het resultaat van de ooglaser behandeling. Al en met al viel het me reuze mee. De intake, de behandeling en de weken er na met het…

94
04 juni 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Floris

Na lang onderzoek op het internet naar de beste, meest moderne technieken, de best beoordeelde EN de goedkoopste manier om mijn ogen te laseren kwam…

95
04 juni 2014 Ooglaseren
“ Beoordeling Visus Oogkliniek (Behandeling: Ooglaseren) ” Anonieme gebruiker

Ik ben erg tevreden over Visus Oogkliniek en het laseren van mijn ogen. Ik heb heel lang getwijfeld of ik mijn ogen wel of niet zou laten laseren,…