Botox ervaringen Hayri Hortoglu

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
19 april 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Hannah

90
18 april 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Therese

Goed advies, er werd duidelijk gekeken wat het beste bij mij paste en niet meer aangeprezen dan nodig voor een mooi resultaat.

10
07 april 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Petra

Fijne sfeervolle kliniek, klantvriendelijk en deskundige arts.

96
07 april 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Serkan

Ik heb mijn vaste adres gevonden voor de toekomst! De arts is zeer bekwaam en heeft een gewenst eindresultaat opgeleverd.

91
06 april 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Yolanda

Vriendelijke deskundige behandeling en er wordt ook gewoon gezegd " dat zou ik niet doen als ik u was" met uitleg van de redenen. Ook als resultaat…

10
06 april 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Danielle

Al jaren kom ik bij de amstelzijde kliniek. Dokter Hortoglu is een ervaren arts.

96
06 april 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” C.c.m

goed advies, ervarn arts, prettige omgeving

10
31 maart 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Hege

As always, I was very pleased with the result. I highly recommend Dr Horoglu and his Clinic for his expertise and welcoming atmosphere.

91
14 januari 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Danielle

Hari Hortoglu is een zeer kundige en vriendelijke arts! Heel natuurlijk eindresultaat, precies zoals ik had gehoopt.

94
14 januari 2016 Botox
“ Beoordeling Amstelzijde Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anne

Bij anderen had ik nog wel eens blauwe plekjes na de botoxbehandeling of zelfs een keer een iets hangend ooglid. Bij Dr. Hortoglu nog nooit! Altijd…