Ooglidcorrectie ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
90
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Teuntje

Het is goed gegaan. Alles wordt goed uitgelegd en uitgevoerd. Snelle behandeling. Ben zeer tevreden!

10
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” G.

Alles naar wens verlopen. Heel tevreden!

90
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Erna

Goede ervaring en begeleiding etc.

10
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Deskundig, vriendelijk en tijd voor vragen.

10
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Yvonne

Personeel is zeer vriendelijk en zorgzaam. Staan open voor je vragen en het resultaat is zeer goed geslaagd.

89
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jans

Ik zag er erg tegenop maar na de info en behandeling ben ik zeer tevreden over ACCZ en het resultaat. Er gaat een wereld voor mij open.

10
19 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Lisa

Ik raad iedereen deze kliniek aan vanwege de deskundigheid en de klantvriendelijkheid. Gewoon super goed!

89
19 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Wilhelmina

Super geholpen. Vriendelijk. Alles meegevallen en een mooi resultaat. Echt een aanrader.

90
19 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Silvia

Juiste informatie, voor en na operatie. Mondeling en schriftelijk. Prettig: Dag na ok even gebeld worden hoe het gaat etc. Zou het zo weer doen!

10
19 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Petra

Vooraf alles goed uitgelegd en doorgesproken. Behandeling prima verlopen en vriendelijke mensen.