Ooglidcorrectie ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
88
05 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Nicolette

Erg tevreden. Geen last meer van een zwaar gevoel en kan zonder moeite mijn ogen open houden. Prima geholpen.

10
05 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Bep

Het viel erg mee! Geen napijn. Bijna niet blauw. Snel hersteld. Kan het iedereen aanraden.

10
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jantje

Omdat het resultaat geweldig is!

90
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Teuntje

Het is goed gegaan. Alles wordt goed uitgelegd en uitgevoerd. Snelle behandeling. Ben zeer tevreden!

10
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” G.

Alles naar wens verlopen. Heel tevreden!

90
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Erna

Goede ervaring en begeleiding etc.

10
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Deskundig, vriendelijk en tijd voor vragen.

10
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Yvonne

Personeel is zeer vriendelijk en zorgzaam. Staan open voor je vragen en het resultaat is zeer goed geslaagd.

89
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jans

Ik zag er erg tegenop maar na de info en behandeling ben ik zeer tevreden over ACCZ en het resultaat. Er gaat een wereld voor mij open.

10
19 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Lisa

Ik raad iedereen deze kliniek aan vanwege de deskundigheid en de klantvriendelijkheid. Gewoon super goed!