Ooglidcorrectie ervaringen Edwin van Onselen

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Belinda

Ontvangst heel vriendelijk. Goed bereikbaar. Gezellig binnenkomen. goede uitleg duidelijk hoe en wat er gaat gebeuren.

10
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marga

Dat ik dit jaren eerder had moeten doen. Vanaf dag 1 na de operatie geen hoofdpijn meer gehad. Plus weer normaal kunnen kijken. Heb zelfs me bril voor…

10
07 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Rieky

De behandeling - operatie is me 100% meegevallen, geen pijn. Mede dankzij de medewerkers van A kliniek. Een goede intakegesprek en begeleiding.

88
05 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Nicolette

Erg tevreden. Geen last meer van een zwaar gevoel en kan zonder moeite mijn ogen open houden. Prima geholpen.

10
05 september 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Bep

Het viel erg mee! Geen napijn. Bijna niet blauw. Snel hersteld. Kan het iedereen aanraden.

10
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Jantje

Omdat het resultaat geweldig is!

90
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Teuntje

Het is goed gegaan. Alles wordt goed uitgelegd en uitgevoerd. Snelle behandeling. Ben zeer tevreden!

90
31 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Erna

Goede ervaring en begeleiding etc.

10
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Deskundig, vriendelijk en tijd voor vragen.

10
26 juli 2018 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Yvonne

Personeel is zeer vriendelijk en zorgzaam. Staan open voor je vragen en het resultaat is zeer goed geslaagd.