Fillers ervaringen Dino Malagic

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
10
24 augustus 2021 Fillers
“ Uitstekend ” Sarah

Super goed behandeld. Goed uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Verdoving werkte top, bijna niets gevoeld. En de resultaten waren geweldig. Mooier…

90
30 juli 2021 Fillers
“ Er werd tijd genomen ” Patricia

Er werd echt de tijd genomen om de behandeling uit te leggen. Samen met Dino besloten hoeveel ml het best bij mij zou passen

94
27 mei 2021 Fillers
“ Kaakfiller ” Malou

Faceland neemt echt de tijd voor je bij elke behandeling. Er wordt besproken wat de wensen zijn en er wordt echt naar je geluisterd.

10
22 april 2021 Fillers
“ Uitstekend ” N

1e ervaring met fillers. Goed gehad, alles is me goed uitgelegd, ook tijdens de behandeling.

87
09 maart 2021 Fillers
“ Fijne behandeling en een fijne arts ” Anonieme gebruiker

Dino kijkt naar jou persoonlijk en geeft ook persoonlijk advies.

10
25 februari 2021 Fillers
“ Erg tevreden ” Desiré

Ik ben vaker bij Dino geweest. Hij is rustig en legt alles prima uit. Weet wat hij doet en geeft eerlijk advies.

10
08 januari 2021 Fillers
“ Beoordeling Faceland Almere (Behandeling: Fillers) ” Michelle

Geweldig! Fijne en duidelijke uitleg, ik weet waar ik aan toe ben. En heb gelijk twee behandelingen erbij genomen.

10
28 november 2020 Fillers
“ Beoordeling Faceland Almere (Behandeling: Fillers) ” Oriana

Fijne service.

84
25 november 2020 Fillers
“ Beoordeling Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat (Behandeling: Fillers) ” Faiza

Klantgericht en deskundig. Ik ben tevreden over de behandeling, van adviesgesprek tot aan de behandeling. Prijs/kwaliteit is goed.

10
27 oktober 2020 Fillers
“ Beoordeling Faceland Rotterdam Karel Doormanstraat (Behandeling: Fillers) ” Marian

Professioneel, vriendelijk en vooral eerlijk!