Coolsculpting Centers

86
Geweldig 259 reviews

Coolsculpting Centers is Nederlands grootste en meest ervaren Coolsculpting kliniek in Nederland. Met meer dan 2.000 behandelingen is Coolsculpting Centers bij verre de meest ervaren partij in Nederland.

Meest ervaren coolsculpting kliniek in Nederland.

Coolsculpting is een methode om zonder operatie vetcellen te vernietigen. Het principe is gebaseerd op gecontroleerde koeling van bepaalde lichaamsdelen ter verbetering van de lichaamscontouren. Coolsculpting vindt van buitenaf plaats, zonder operatie. Er is dus geen verdoving nodig, de kans op complicaties is minimaal en je kunt vrijwel direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Een behandeling bestaat meestal uit een aantal cycles van één uur. Deze cycles kunnen vaak snel achter elkaar gepland worden, uiteraard afhankelijk van uw situatie. Omdat Coolsculpting Centers meerdere machines heeft kunnen we vaak dual sculpting toepassen. Beide zijden worden dan simultaan behandeld wat een mooi evenwichtig resultaat geeft en u een hoop tijd scheelt. Direct na de bevriezing beginnen de vetcellen te kristalliseren. Hierna sterven de vetcellen af en worden ze door het lichaam afgevoerd. Dit afvoeren door het lichaam duurt een paar weken, maar veelal is er na 3 a 4 weken al resultaat zichtbaar.

Wij werken met een professioneel team van BIG geregistreerde specialisten. Inmiddels hebben wij 7 Coolsculpting Centers geopend verspreid over Nederland waar dagelijks behandelingen plaatsvinden.

U kunt ons vinden in Amsterdam, Rotterdam, het Gooi, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Vught. Onze client tevredenheid is 95%.

 

Lees verder

Beoordelingen van Coolsculpting Centers

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
99
29 mei 2019 Cryolipolyse
“ Beoordeling Coolsculpting Kliniek Den Haag (Behandeling: Cryolipolyse) ” Deborah

n.v.t.

10
23 mei 2019 Cryolipolyse
“ Beoordeling CoolSculpting Kliniek Amsterdam (Behandeling: Cryolipolyse) ” Sandra

professioneel geholpen! Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen. Het resultaat is naar verwachting.

59
17 mei 2019 Cryolipolyse
“ Ontevreden over resultaat en reactie medewerkster ” Anonieme gebruiker

De houding en reactie van de medewerkster op mijn teleurstelling dat er na de behandeling van €2900 nauwelijks effect zichtbaar was.