thumbnail main image thumbnail main image
FlyHealth

FlyHealth

Kanaalpark , Leiden

8,8
100 reviews
Ontvang vrijblijvende prijsinformatie

Behandelingen

Selecteer de gewenste behandeling en bekijk direct bijbehorende reviews en voor- en nafoto’s. Ontdek de behandelgebieden die bij je gekozen behandeling horen, voor een helder beeld van de mogelijke te behalen resultaten.

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer

Borstlift

geen ervaringen geen voor- en nafoto's

Borstvergroting

7,7
geen voor- en nafoto's

Borstverkleining

geen ervaringen geen voor- en nafoto's

Facelift

geen ervaringen geen voor- en nafoto's
8,8
100 reviews
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijkheid
9
Het consultgesprek
9
De behandeling
9
Deskundigheid team
9
Persoonlijke service
9
Toon meer

Over FlyHealth

Adresgegevens

Kanaalpark 157, 2321 JW Leiden

Toon telefoonnummer

FlyHealth, een Medisch Toerisme Bedrijf

FlyHealth is een medisch toerisme bedrijf, met als ultieme doel om patiënten van overal de hele wereld een hoge kwaliteit medische behandelingen te kunnen geven in de beste zorginstellingen in Turkije. Op basis van onze uitgebreide ervaring in het medisch toerisme, en weten wat de behoeften zijn van onze patiënten, zijn wij in staat om een volledig pakket aan te bieden. Ons pakket bestaat uit een behandelingsplan ( inclusief voorzorg, de behandeling en nazorg), een verblijf in een luxe accommodatie , diverse privé transfers ( vanaf vliegveld tot aan het hotel, van hotel naar kliniek etc.) en hosting met een Nederlandse en Engels sprekende host bij alle afspraken. Dit pakket is tevens naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld een stadtour, vliegtickets, etc

Welke behandelingen bieden wij aan:
Bij ons kunt u terecht voor vele cosmetische ingrepen. Het gebied waarin wij ons veel begeven is Haartransplantaties. De meest voorkomende zijn FUE-transplantaties bij personen van een Aziatische of Europese komaf, maar wij hebben ook specialisten in dienst die gespecialiseerd zijn in haartransplantatie bij mensen van een Afro-Amerikaanse afkomst. Het maakt ook niet uit of de patiënt een man of een vrouw is. Voor een ieder is het bij ons mogelijk om een Haartransplantatie te ondergaan.

Het is bij ons ook mogelijk om buiten de haartransplantaties de volgende behandelingen te ondergaan:
• Liposuctie
• Gynaecomastie
• Buikwandcorrectie
• Borstlift- vergroting of –verkleining
• Facelift
• Halslift
• Ooglidcorrectie
• Wenkbrauwlift
• Neuscorrectie/ chirurgie
• Tandheelkunde

Bezoek onze website als u meer informatie over ons wilt weten en wat wij u kunnen aanbieden.

Om naar Turkije te komen moet u een negatieve COVID-19 test hebben vanuit Nederland. Waar u deze test kan doen is te vinden op de website van het Ministerie van Volksgezondheid. Tevens is het advies om alleen noodzakelijke reizen te maken. Wij als FlyHealth zullen geen brieven of verklaringen maken dat uw reis noodzakelijke is. Dit is door andere instanties te bepalen.

Besluit u toch naar Turkije te komen en u heeft een negatieve testresultaat. Wij hebben middels als diverse patiënten gehad die negatief uit hun thuisland vlogen en positief waren getest voor de operatie. U wordt voor de operatie namelijk getest op COVID-19 en als u dan positief bent getest, dient u het advies van de Turkse overheid op te volgen ( min. 7 dagen in quarantaine, locatie nader te bepalen). Als u positief getest bent kunt u niet eerder uw operatie doen totdat u weer negatief getest bent. Als u dan toch besluit om de operatie te doen , houdt u er dan rekening mee dat u ook voor terugkomst naar Nederland een negatieve test moet hebben, bij positieve test dient u nogmaals een quarantaine periode van 7 dagen te doen in locatie nader te bepalen. Alle quarantaine tijden en eventuele extra testen zijn voor eigen rekening van de patiënt.

Wij willen u niet bang maken, maar uw en ook de gezondheid van anderen is belangrijk voor ons. Uw pakketreis is soms al duur genoeg en wij willen voorkomen dat u nog meer onverwachte extra kosten moet maken. Wij willen u graag met open armen ontvangen.

Ga naar de website

Vakmanschap en ervaring:

  • 100 reviews

  • 8 specialisten

Openingstijden
Maandag
09:00 - 20:00
Dinsdag
09:00 - 20:00
Woensdag
09:00 - 22:00
Donderdag
09:00 - 20:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek