Beauty Care Nederland

Mandenmakerstraat 5, 2222 AX Katwijk aan Zee (Nederland)
89
Geweldig 188 reviews

Over Beauty Care Nederland

Met Beauty Care Nederland kiest u voor vertrouwde kwaliteit, ervaring en vakmanschap


Beauty Care Nederland is erkend specialist in Micro Hair Pigmentation (MHP), camouflage van littekens, haargroei stimulatie en het verwijderen van tattoos. Wij werken met geavanceerde apparatuur volgens de laatste technieken en met pigmenten van de hoogste kwaliteit die vrij zijn van zware metalen. U bent bij ons team van behandelend specialisten in vertrouwde handen. Beauty Care Nederland werkt samen met BIG-geregistreerde arts Peter den Otter.


De behandelend specialisten van Beauty Care Nederland behoren tot de absolute top in het uitvoeren van Micro Hair Pigmentation, het reconstrueren van een zo natuurlijk mogelijk ogende haarlijn en het min of meer onzichtbaar maken van littekens na haartransplantatie. Wij hebben de Micro Hair Pigmentation techniek jaren geleden geïntroduceerd in Nederland en België en hebben inmiddels meer dan duizend succesvolle behandelingen verricht bij zowel mannen als vrouwen, uit binnen- en buitenland. Wij weten hoe groot de onzekerheid kan zijn bij haarverlies en nemen dan ook de tijd voor iedere klant en stoppen niet totdat u en wij 100% tevreden zijn met het resultaat.


Ook bent u bij Beauty Care Nederland aan het juiste adres voor het verwijderen van uw tattoo. U kunt uw tattoo door middel van laser behandelingen veilig en effectief volledig of gedeeltelijk laten verwijderen of laten vervagen voor een cover-up tattoo. Onze laser behandelingen worden uitgevoerd met geavanceerde medische multi-golflengte Quanta System Q-Plus C laserapparatuur.


Voor meer informatie over behandelingen, klantervaringen en antwoorden op veelgestelde vragen gaat u naar onze website. U kunt via onze website tevens gebruik maken van onze Foto Consult Service voor vrijblijvend advies en prijsopgave op afstand of zich aanmelden voor de eerstvolgende MHP Open Dag. Daarnaast kunt u tijdens werkdagen natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en telefonisch te bereiken op 071 888 5652.

Lees verder
Beauty Care Nederland Mandenmakerstraat 5 2222 AX Katwijk aan Zee (Nederland)
Jeffrey Heemskerk Behandelend specialist MHP Bekijk profiel
Isabelle van Rijn Eigenaar/Specialist Bekijk profiel
Paul van Rijn Behandelend specialist Bekijk profiel
Colin van Rijn Behandelend specialist Bekijk profiel
Alice Van Duijn Behandelend specialist LASER Bekijk profiel
Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

Score van Beauty Care Nederland

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service

Beoordelingen van Beauty Care Nederland

10
16 augustus 2019 Micro Hair Pigmentation
“ Beoordeling Beauty Care Nederland (Behandeling: Micro Hair Pigmentation) ” Perry

Ik beveel deze kliniek aan iedereen aan vanwege de uitstekende service, de prettige behandeling, goede berikbaarheid en de aanwezige kennis en kunde!

10
13 augustus 2019 Laserontharen
“ Beoordeling Beauty Care Nederland (Behandeling: Laserontharen) ” Anonieme gebruiker

De laser behandelingen zijn echt goed, je ziet per behandeling veel resultaat.

89
13 augustus 2019 Micro Hair Pigmentation
“ Beoordeling Beauty Care Nederland (Behandeling: Micro Hair Pigmentation) ” Anonieme gebruiker

Van tevoren een goed consult gesprek gehad, ook zijn er open dagen waar je terecht kunt en waar ook mensen zijn de al behandeld zijn.