thumbnail main image thumbnail main image
Mozart Kliniek

Mozart Kliniek

‘s-Gravelandseweg, Bussum

8,8
256 reviews
Ontvang vrijblijvende prijsinformatie

Behandelingen

Selecteer de gewenste behandeling en bekijk direct bijbehorende reviews en voor- en nafoto’s. Ontdek de behandelgebieden die bij je gekozen behandeling horen, voor een helder beeld van de mogelijke te behalen resultaten.

Behandel aanbod:

Je kunt nu ook specifiek per behandelgebied foto’s en reviews bekijken. Dit is nieuw, daarom zie je misschien nog niet zoveel aanbod bij de specifieke behandelgebieden van jouw behandeling. Lees meer

Botox

8,7
geen voor- en nafoto's

Fillers

8,6
geen voor- en nafoto's

Lipfillers

8,0
geen voor- en nafoto's

Liquid Facelift

8,0
geen voor- en nafoto's
8,8
256 reviews
Bereikbaarheid
9
Klantvriendelijkheid
9
Het consultgesprek
9
De behandeling
9
Deskundigheid team
9
Persoonlijke service
9
Toon meer

Over Mozart Kliniek

Adresgegevens

‘s-Gravelandseweg 5, 1405 HJ Bussum

Toon telefoonnummer

Natuurlijk mooi op elke leeftijd


Wij verwelkomen u graag in de Mozart Kliniek, een privékliniek gespecialiseerd in medische en cosmetische behandelingen. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend consult bij een van onze cosmetisch artsen. De Mozart Kliniek werkt volgens het unieke zelf ontwikkelde Pro-Age Concept. Door alleen te herstellen wat weg is in het gezicht bereiken wij altijd natuurlijke resultaten. Met behulp van kleine, niet invasieve behandelingen met Botox, tijdelijke fillers, oplosbare draden en peelings herstellen en optimaliseren wij uw natuurlijke schoonheid. Zo zorgen wij ervoor dat uw uiterlijk weer in overeenstemming is met uw innerlijk.


Waarom Mozart Kliniek


• Persoonlijke aandacht


• Oprecht en realistisch advies


• Veiligheid van de behandelingen als hoogste prioriteit


• Uitstekende beoordelingen door cliënten


• Ruim 10 jaar ervaring en expertise in cosmetische geneeskunde


• Lid van de Nederlandse vereniging voor Cosmetische Geneeskunde


Het doel van de Mozart Kliniek is het optimaliseren van uw natuurlijke schoonheid, zodat u de mooiste versie van uzelf kunt zijn. Door de natuur een handje te helpen, geeft de Mozart Kliniek u uw jeugdige, vriendelijke en sympathieke uitstraling terug.


Botox behandelingen


Botox wordt al tientallen jaren met succes toegepast in de reguliere geneeskunde, omdat het begin jaren tachtig al door neurologen werd gebruikt om patiënten met spierspasmes te helpen. Ook helpt het tegen bepaalde vormen van spanningshoofdpijn. Botox is een officieel geregistreerd geneesmiddel en voldoet aan de meest strenge veiligheidseisen. Botox wordt niet toegepast bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!


Omdat Botox de impuls-overdracht blokkeert, worden transpiratie- en spieractiviteit aangepakt. Daarom werkt Botox perfect tegen overmatig zweten in de oksels, en laat het rimpels wegsmelten omdat de spieren eromheen in een rustfase komen. Hierdoor worden ook geen nieuwe rimpels aangemaakt, een prettige bijkomstigheid van Botox. Het lijkt of de tijd even stil staat. Zelfs wanneer u na jarenlang gebruik stopt met Botox, zullen uw rimpels minder diep zijn dan toen u begon. Met een vrijwel pijnloze behandeling kunnen met Botox bijvoorbeeld voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, afhangende mondhoeken of diepe kraaienpoten verholpen worden. Ook kunt u Botox gebruiken met een minder cosmetische reden, want migraine of tandenknarsen kunnen ook met Botox worden aangepakt. Natuurlijk helpt een goede verdere huidverzorging het Botox-effect te verlengen. Bij uw behandeling geven wij u daar graag gratis advies over.


Een kwartier na de injectie trekt de lichte roodheid weg, en heel incidenteel verschijnt er een minuscuul blauw plekje. Na twee weken is het resultaat optimaal. Botox werkt tussen de drie en zes maanden, dit hangt af van hoe uw lichaam reageert op het middel.


Door de behandeling met Botox in het fronsgebied krijgt de wenkbrauw weer de oorspronkelijke natuurlijke stand. Daardoor kijkt u weer energiek, fris en ontspannen.


Fillers


Een gezond en jeugdig uiterlijk wordt vaak geassocieerd met vloeiende gezichtscontouren, heldere oogopslag en stralende huid. Maar door leeftijd, zonlicht, roken en genetische aanleg wordt de huid dunner, slapper en minder elastisch. Naarmate we ouder worden verandert de “fundering” van het gezicht: onze gezichtsbotten en vetcompartimenten krimpen en zakken in. Daardoor zit de huid niet meer zo strak over de gezichtsfundering. Het gezicht loop leeg, er ontstaan rimpels, holle wangen, wallen onder de ogen, vlakke lippen hobbelige kaaklijn.


De lijnen en rimpels die hierdoor ontstaan kunnen worden opgevuld met tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur (van nature een belangrijk bestanddeel van de huid), ook wel injectables genoemd. Fillers zijn zeer effectief bij het bestrijden van de tekenen van het ouder worden. Ook helpen fillers perfect tegen afname van volume.


Bij ons Pro-Age concept worden injectables ingezet met behoud van uw natuurlijke uitstraling en de verhoudingen van uw gezicht. Om dit te garanderen, wordt uw gezicht nauwkeurig onderzocht en bespreken wij met u uw wensen.


Injectable-behandelingen (dus zowel fillers als botox) worden in de Mozart Kliniek uitsluitend door gecertificeerde cosmetisch artsen uitgevoerd. Wij werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige fillers op basis van hyaluronzuur, bijvoorbeeld Saypha, Juvéderm of Restylane. Ook gebruikt de Mozart Kliniek enkel tijdelijke fillers. Het resultaat houdt tussen de zes en achttien maanden aan. Dit is afhankelijk van de soort filler en de snelheid waarmee uw lichaam het product afbreekt. Tijdelijke fillers hebben als voordeel dat ze biologisch afbreekbaar zijn.


De Mozart Kliniek is gespecialiseerd in filler behandelingen in de zones:


• kaaklijn, hamsterwangen en kin


• ingevallen wangen en jukbeenderen


• ingevallen lippen en afhangende mondhoeken

• neus- en lippenplooi

• afhangende oogleden en wallen.


Wanneer diverse gebieden tegelijk worden aangepakt, spreken wij van een 'liquid facelift', een behandeling met het effect van een facelift, zonder dat er een scalpel of operatieschort aan te pas komt!


Dankzij de herstellende werking van fillers, krijgt het gezicht haar frisse, vitale uitstraling terug. U krijgt uw oude 'X-factor' terug.

Ga naar de website

Vakmanschap en ervaring:

  • 256 reviews

  • 2 specialisten

Openingstijden
Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, reviews en informatie over jouw behandeling.

Deze nieuwsbrief is afkomstig van KliniekErvaringen.nl en niet gebonden aan een specifieke kliniek