Olga Liplavk

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

87
Geweldig Bekijk 93 reviews

Over Olga Liplavk

Dokter Olga Liplavk behaalde in 2002 haar geneeskundebul aan de UvA. Sindsdien werkt ze in de gezondheidszorg. In eerste instantie als cosmetisch specialist bij verschillende gerenommeerde klinieken. Sinds 2009 werkt dokter Liplavk voor zichzelf.


De wens om meer en beter maatwerk te kunnen leveren, leidde tot de oprichting van de Mozart Kliniek. Hiervoor ontwikkelde dokter Liplavk het Pro-Age Concept. De grote kracht van dit concept is de persoonlijke aanpak, die ervoor zorgt dat de gekozen behandeling past bij de levensfase van de cliënt. Op deze manier zal de behandeling altijd een heel natuurlijk ogend resultaat hebben.


Naast complete behandelingen kan men bij de Mozart Kliniek ook terecht voor behandelingen met fillers, Botox, peelings, lichttherapie en een draadlift. Daarnaast heeft dokter Liplavk veel ervaring met correcties van bijvoorbeeld neus en oogleden, liquid facelifts, behandelingen van nek en hals en oplossingen tegen haaruitval.


Vanwege haar expertise op het gebied van cosmetische geneeskunde wordt Dokter Liplavk regelmatig gevraagd als gastspreker op seminars en congressen. Ook is zij voorzitter van de nascholingscomisssie van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Regelmatig verschijnen er wetenschappelijke publicaties van haar hand. Daarnaast bewaakt zij als lid van de visitatiecommissie van de NVCG de kwaliteit van de hierbij aangesloten klinieken.


Eind september 2015 slaagde de Mozart Kliniek met vlag en wimpel voor het kwaliteitskeurmerk. Hierdoor geldt het hoogaangeschreven landelijke NVCG-keurmerk voor de Mozart Kliniek tot 2020.

Lees verder

Behandelingen door Olga Liplavk

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Mozart Kliniek Bussum Bekijk kliniek

Beoordelingen van Olga Liplavk

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
08 januari 2019 Fillers
“ Heel natuurlijk resultaat, erg blij mee! ” Anonieme gebruiker

Ik heb een tijd bij een andere kliniek in het Gooi behandelingen uit laten voeren maar op een gegeven moment zag het er niet meer natuurlijk uit.…

10
16 december 2018 Botox
“ Aanrader! ” Alexandra

Altijd een warme en hartelijke ontvangst bij een super kliniek met eerlijk advies van een zeer kundige arts.

99
11 december 2018 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Olga neemt uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en om de behandeling uit te leggen. Haar deskundigheid is geweldig.