Olga Liplavk

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig Bekijk 85 reviews

Over Olga Liplavk

Dokter Olga Liplavk behaalde in 2002 haar geneeskundebul aan de UvA. Sindsdien werkt ze in de gezondheidszorg. In eerste instantie als cosmetisch specialist bij verschillende gerenommeerde klinieken. Sinds 2009 werkt dokter Liplavk voor zichzelf.

De wens om meer en beter maatwerk te kunnen leveren, leidde tot de oprichting van de Mozart Kliniek. Hiervoor ontwikkelde dokter Liplavk het Pro-Age Concept. De grote kracht van dit concept is de persoonlijke aanpak, die ervoor zorgt dat de gekozen behandeling past bij de levensfase van de cliënt. Op deze manier zal de behandeling altijd een heel natuurlijk ogend resultaat hebben.

Naast complete behandelingen kan men bij de Mozart Kliniek ook terecht voor behandelingen met fillers, Botox, peelings, lichttherapie en een draadlift. Daarnaast heeft dokter Liplavk veel ervaring met correcties van bijvoorbeeld neus en oogleden, liquid facelifts, behandelingen van nek en hals en oplossingen tegen haaruitval.

Vanwege haar expertise op het gebied van cosmetische geneeskunde wordt Dokter Liplavk regelmatig gevraagd als gastspreker op seminars en congressen. Ook is zij voorzitter van de nascholingscomisssie van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Regelmatig verschijnen er wetenschappelijke publicaties van haar hand. Daarnaast bewaakt zij als lid van de visitatiecommissie van de NVCG de kwaliteit van de hierbij aangesloten klinieken.

Eind september 2015 slaagde de Mozart Kliniek met vlag en wimpel voor het kwaliteitskeurmerk. Hierdoor geldt het hoogaangeschreven landelijke NVCG-keurmerk voor de Mozart Kliniek tot 2020.

Lees verder

Behandelingen door Olga Liplavk

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Mozart Kliniek Bussum Bekijk kliniek

Beoordelingen van Olga Liplavk

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
99
27 oktober 2018 Fillers
“ Zeer vriendelijk en professioneel ” Anonieme gebruiker

Goede, eerlijke en duidelijke informatie. Dr. Olga Liplavk is deskundig en stelt je meteen op je gemak. Fijn geholpen met een prachtig resultaat. Dr.…

10
21 augustus 2018 Fillers
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Edith

Ben 3 jaar onder behandeling geweest van Olga

10
20 juli 2018 Fillers
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Zo prettig behandeld mensgericht en klantgericht. Zowel de dokter als het personeel.