Ervaring bij Waterland Kliniek

Beoordeling Huidverbetering

90

“Laseren pigmentvlekken”

Zeer te spreken over mijn eerste bezoek aan de Waterland kliniek. In mijn geval was het doel om een groot aantal pigmentvlekken te laten verwijderen met de laser. Ik ben door een andere kliniek doorverwezen naar de Waterland Kliniek, aangezien zij zelf deze voor mij geschikte behandeling niet in huis hadden. In mijn geval lag de focus overigens op vlakke pigmentvlekken, aangezien meer bolvormige vlekken in het verleden met andere technieken (excisie, coagulatie, shaving) zijn verwijderd door andere klinieken. Ik reken mijzelf op dit vlak inmiddels tot een ervaringsdeskundige, waardoor ik de lasertechniek van Waterland goed kan vergelijken met alternatieve behandelingswijzen.
Na een korte en prettige intake door Anne-Fleur kreeg ik de mogelijkheid om de eerste behandeling meteen te laten plaatsvinden, waar ik ook voor gekozen heb. Onder de indruk van het tempo waarin een groot aantal moedervlekken op zowel mijn rug als aan de voorzijde door de laser kon worden aangestipt. Verdoving is hierbij niet nodig, wat ook een voordeel is. Door de precisie van de laser is het mogelijk om alleen de pigmentcellen te raken en de omliggende en dieper gelegen huid te ontzien. Ideaal, aangezien dit littekenvorming tot een minimum beperkt. Inmiddels drie weken verder kan ik dit bevestigen. Op de behandelde plekken ontstaan binnen een dag korstjes, waarbij afhankelijk van de omvang van de pigmentvlek die korstjes ook bijzonder klein kunnen zijn. De korstjes laten tussen 1 en 2 weken los. Tevreden over de eerste resultaten en ik zie uit naar de aankomende behandeling(en), aangezien meerdere sessies nodig zijn voor een optimaal resultaat. Samenvattend: ik ben een groot voorstander van deze techniek en kan de Waterland kliniek van harte aanbevelen. Baal je net als ik van een te groot aantal pigmentvlekken? Aarzel niet langer en laat je door de Waterland kliniek op vakkundige wijze helpen.

P
Pieter

Kliniek: Waterland Kliniek

Specialist: Anne Fleur Pols (Huidtherapeute)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Pieter beveelt deze kliniek aan

06 februari 2024

Vergelijkbare beoordelingen van Waterland Kliniek

10
25 januari 2024 Huidverbetering
“ TOP ” Claudia

Ik kom al langer bij Marit en zij is gewoon een geweldige, professionele, goede, begripvolle en menselijke therapeute! Ze heeft oog voor detail,…

99
02 mei 2024 Huidverbetering
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Persoonlijke aandacht en behandeling met goed resultaat. Uitgebreide mogelijkheden voor behandeling en goede uitleg wat er ging gebeuren

88
05 december 2023 Huidverbetering
“ Op ontspannen en deskundige wijze geholpen worden. Prima uitleg en advies en top behandeling ” Anonieme gebruiker

Ontspannen bij inspannende behandeling. Mooi pand met relaxte ontvangst en prima behandel kamers voorzien van de beste apparatuur.