Ervaring bij Skin + Surgery Clinics

Beoordeling Botox

85

“Zeer tevreden”

Ik heb niks anders dan lovende woorden voor dokter Beekman. Dokter Beekman is niet alleen vakkundig, maar ook integer in haar handelen. Ze luistert altijd naar mijn wensen, maar durft me ook te remmen wanneer ik een behandeling wens te ondergaan die onnodig is.

Dokter Beekman heeft oog voor harmonie en houdt rekening met de natuurlijke balans van het gezicht. Hiermee bedoel ik dat het gezicht niet volledig veranderd wordt, in tegendeel, ze werkt met wat er al is, maar maakt het simpelweg mooier. Het is een hele subtiele manier van te werk gaan, die me tot nu toe erg bevalt. Mijn omgeving merkt zelden iets op van de cosmetische ingrepen — botox in kaak, frons, wenkbrauwstaartjes en filler in de kin — die ik heb ondergaan. Ze kunnen niet aanwijzen wat er anders is, maar regelmatig hoor ik na een behandeling: “oh wat zie je er mooi uit vandaag” of “je straalt”.

Een lange tijd voelde ik me rot en onzeker over de asymmetrie in mijn gezicht (hangende wenkbrauw, kaak die forser was aan één kant), maar dit is niet langer het geval meer. Ik ben zeer tevreden over het (eind)resultaat. Dokter Beekman heeft dan ook mijn volledige vertrouwen en ik zou haar aan iedereen aanraden.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Skin + Surgery Clinics

Specialist: Vivian Beekman (Cosmetisch arts NVCG)

Behandeling: Botox

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

18 januari 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Skin + Surgery Clinics

10
28 maart 2024 Botox
“ Drs Suzanne van Soest is zeer deskundig en eerlijk. Daar hou ik van. Geen onzin praatje heel duidelijk ook in haar uitleg. Ben zeer tevreden over haar behandeling ook ” Mandy

Ooit ook een ooglidcorrectie hier gedaan, 3 jaar geleden. Heel vakkundig en fijn geholpen. Je voelt je bijzonder op je gemak. En uiteraard zeer…

90
20 april 2024 Botox
“ Fijne kliniek en zeer vriendelijke artsen en receptionistes ” Anonieme gebruiker

Deskundige artsen en zeer vriendelijke mensen. Er wordt goed de tijd genomen en duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren.

10
11 november 2023 Botox
“ vriendelijke lieve dames ” Leanne

Ik word er altijd keurig netjes ontvangen. En Amra prikt altijd erg goed ook al heb ik bloedverdunners nooit dat ik erg bloed.