Ervaring bij Singelberg Kliniek

Beoordeling Neuscorrectie

98

“Noorman van der Dussen - Gesloten rinoplastiek”

Mijn ervaring bij de Singelberg kliniek en met Dr. M.F. Noorman van der Dussen was op zijn minst gezegd uitstekend.

Ik had al enige tijd complexen over de grote van mijn neus/neusgaten en de manier waarop de neusvleugels spreidde wanneer ik lachte.
Mijn omgeving zou niet begrijpen dat ik een neuscorrectie wou of mij hierin steunen. Je neus is namelijk iets heel persoonlijk en andere zien niet altijd wat jij dagdagelijks in de spiegel ziet.

Wanneer ik op consultatie ging bij Dr. M.F. Noorman van der Dussen was ik nog niet helemaal zeker of ik ook effectief zou durven door te gaan met een neuscorrectie. Ik had hierover met één iemand gesproken en verder was niemand op de hoogte van mijn mogelijke voornemens.
Bij de eerste consultatie zag Dr. M.F. Noorman van der Dussen METEEN wat er moest gebeuren. Hij tikte alle punten af die mij frustreerde bij mijn neus, maar nog belangrijker voor mij, kon hij de operatie uitvoeren d.m.v. een gesloten techniek en beloofde hij mij niet te ver af te wijken van mijn oorspronkelijke neus.

Na deze consultatie was ik onmiddellijk overtuigd en heb ik meteen een afspraak gemaakt voor mijn operatie.

De operatie is heel goed verlopen met een SUPER vriendelijke operatie-assistente en anesthesist. Dr. M.F. Noorman van der Dussen zelf, was heel hartelijk, rustig en geruststellend.

Mijn herstel was eveneens goed verlopen, de eerste drie dagen waren het moeilijkste vanwege de proppen in de neus. Wat het moeilijk maakte om te ademen en hoofpijn gaf. Na die eerste dagen (en de proppen weg) was het smooth sailing.

Bij het verwijderen van mijn spalk had ik (raar genoeg) een heel neutraal gevoel en dit is het mooiste van de hele ervaring. Mijn neus was nog steeds mijn neus, maar kleiner, met kleinere neusgaten en niet meer de spreiding wanneer ik lachte.

Dat is waar Dr. M.F. Noorman van der Dussen een echte kunstenaar is, hij maakt je neus beter maar niet anders. Tot vandaag (4 maanden later) blijf ik nog steeds verbluft over hoe hij dit heeft gedaan. Een echte begaafdheid!

Indien je zelf een rhinoplastie overweegt, ga dan zeker eens op consultatie bij Dr. M.F. Noorman van der Dussen. Je zal naar mijn ervaring geen betere vinden.


Ps: Niemand heeft uiteindelijk zelf gemerkt dat ik een neuscorrectie had. De enige opmerkingen die ik kreeg, was dat ik er echt goed uitzag, zonder dat men kon aangeven waarom.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Singelberg Kliniek

Specialist: Frans Noorman van der Dussen (Arts)

Behandeling: Neuscorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

09 juli 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Singelberg Kliniek

94
14 juni 2016 Neuscorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Eline

Reeds jaren had ik complexen over de vorm van mijn neus.

90
16 november 2016 Neuscorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Pascal

Dokter oelbrandt

99
14 september 2016 Neuscorrectie
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Neuscorrectie) ” Klaasje

Neuscorrectie d.d. 28 oktober 2015.