Ervaring bij Singelberg Kliniek

Beoordeling Borstlift

10

“Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Borstlift)”

Ik liet op 1 april een borstlift uitvoeren door Dr. Oelbrandt in de Singelberg prive kliniek te Beveren, er werd ook ong 50gr borstweefsel verwijderd. Na 6 weken droeg ik terug mijn gewone BH's.

Deze zijn wel gelukkig wat te groot ik ging van een (hangende D cup) naar een mooi gelifte C cup, de cup die ik sinds lang niet meer gezien had! Zeer professioneel ontvangst en de dokter neemt de nodige tijd om alles goed uit te leggen, geen verrassingen als je wakker wordt!!

Voorbije weken (net terug uit verlof) droeg ik voor het eerst terug een bikini, ik kan niet beschrijven wat een geweldig gevoel dat gaf! Ge moet me zien SUPER!!! Spijt heb ik enkel dat ik het niet jaren geleden kon laten uitvoeren.

Maar ondanks mn 48 jaar voel ik me beter dan ooit! Ik heb getwijfeld tussen een borstverkleining of een borstlift, ze moesten niet echt kleiner maar het hangend effect wou ik wel kwijt.

Van de ingreep zelf weet ik niks meer, je wordt in een slaaproes gebracht en wordt terug wakker met mooie borsten :-) :-), je mag na het ontwaken naar huis en dan met slaapmiddel in bed gekropen.

De 5de dag mocht ik douchen en voor het eerst de wonden zien, het was helemaal niet zo erg dan de foto's die ik op andere site's op het internet tegenkwam, nu zie je nog enkel streepjes want alles is al enkele weekjes genezen.

De wonden helen snel! Na een week ben ik terug aan het werk gegaan (bureau) ook dit zonder problemen. Voor wat het huishouden betreft heb ik wel wat komedie gespeeld! voordeel van een operatie he.

Ik loop nu terug met mijn borsten vooruit en heb het gevoel dat iedereen naar mijn borsten kijkt, tzal wel zijn omdat ik gewoon straal van geluk!!!Een echte aanrader voor iedereen die twijfelt !!!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Singelberg Kliniek

Specialist: Bert Oelbrandt (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstlift

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service

08 juni 2011

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Singelberg Kliniek

96
27 mei 2013 Borstlift
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Borstlift) ” Wendy borghijs

Op 29 april liet ik een borstlift uitvoeren door Dr.Oelbrandt van de singelberg clinic in de St.Jozefkliniek te Bornem. Het resultaat is gewoon…

89
03 december 2018 Borstlift
“ Prima ” Anonieme gebruiker

Ik werd goed geïnformeerd over de ingreep die ik zou ondergaan. Ik werd ook goed gerustgesteld door het medische team. Het resultaat ziet er nu al…

93
08 december 2017 Borstlift
“ Beoordeling Singelberg Kliniek (Behandeling: Borstlift) ” M.

ik ben enige tijd geleden een borstlift laten doen ,ik voelde me onzeker?