Ervaring bij SAM Kliniek

Beoordeling Liposuctie

10

“Hele goede ervaring”

• Vanaf het moment dat ik op bezoek ging, wist hij me te vertellen wat ik nodig had om de stap te zetten. De dokter begreep me perfect en verwoordde wat ik in mijn hoofd had. Na vele bezoeken aan andere professionals, ging ik weg in de wetenschap dat zij degene was die wilde dat ik de ingreep zou laten doen.
Een week geleden heb ik een volledige liposuctie ondergaan. Mijn ervaring tot nu toe is een 10. De operatie was geweldig, de verdoving verdroeg ik perfect omdat ze met de exacte dosering werkten die nodig was. Het team van verpleegkundigen was spectaculair.
Na een week, pijnvrij, ben ik nog steeds in het proces van verandering, want het zal enige tijd duren voordat mijn lichaam het definitieve uiterlijk heeft. Maar toch kan ik niet gelukkiger zijn.
Ik zou mezelf weer in de handen van de arts en zijn hele team leggen.

A
Angelina

Kliniek: SAM Kliniek

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Angelina beveelt deze kliniek aan

18 december 2023

Vergelijkbare beoordelingen van SAM Kliniek

10
23 november 2023 Liposuctie
“ Vaser liposuctie ” Yvette

Ik ben was bang dat ik niet begrepen zal worden omdat mijn wens niet zo duidelijk is. Ze leefden erg met me mee en tot mijn grote verbazing kon dr.…

10
12 januari 2024 Liposuctie
“ Heel tevreden met de kliniek ” Kimberley

Ik was al maanden op zoek naar een kliniek voor een liposuctie in Amsterdam en via een aanbeveling kwam ik bij Sam kliniek terecht.

10
23 november 2023 Liposuctie
“ Top kliniek ” Vera

Als atleet wilde ik mijn conditie verbeteren omdat ik tijdens de covidale lockdown aankwam en ondanks diëten en sporten ging het vet op mijn rug en…