Ervaring bij Praktijk voor Injectables

Beoordeling Plexr

10

“Blijvende witte plekken onder de ogen en aan de hals na Plexr behandeling”

Ik heb in de praktijk voor injectables in november 2016 een Plexr behandeling laten uitvoeren onder mijn ogen en op advies van dhr. Meulenaar ook aan de hals.



Bij het intakegesprek liet hij blijken dat het allemaal appeltje eitje was, ook zoals op YouTube wordt aangegeven door dhr. Meulenaar. “Houdt u zich aan hetgeen ik u zeg, dan gebeurt er niets”, dus heb ik het beroemde “papiertje” (informeren content) ondertekend.



De behandeling werd erg onder tijdsdruk uitgevoerd, telefoontjes werden beantwoord tijdens de behandeling, ook heeft hij 2x tijdens de behandeling de spreekkamer verlaten.



De behandeling zelf heb ik als erg pijnlijk en onaangenaam ondervonden.



De dagen na de behandeling waren erg pijnlijk omdat alles verbrand was, ik heb nog zeker 5 maanden met rode verbrande ogen gelopen en kreeg daarna witte vlekken onder mijn ogen en aan de hals waar het behandeld was door de Plexr.



Ik heb er vaak op gewezen bij de bezoeken en in de mails die ik heb geschreven aan dhr. Meulenaar, maar deze luisterde erg graag naar zichzelf en er werd niet geluisterd naar wat ik te zeggen had; de “controles” in Nijmegen waren zoals verwacht weer erg hectisch en chaotisch.



Wel kreeg ik een half jaar na de behandeling € 500,00 aangeboden per mail omdat ik ontevreden was over het resultaat én de witte vlekken.







Ik ben daarna bij 3 huidspecialisten geweest en die lieten mij alle 3 weten dat het pigment onder de ogen en hals is verdwenen en nooit meer zal herstellen, wat trouwens 2 jaar!! na de behandeling dhr. Meulenaar ook zelf bevestigde doordat hij na ernstig aandringen van mijn kant toegaf dat het hypopigmentatie is.



Ik kreeg toen in 2018 een zalfje wat de pigmenten weer terug zou brengen (wat natuurlijk absoluut niet mogelijk is) maar goed, ik heb deze zalf zeker 1 jaar lang gebruikt en natuurlijk zonder enig resultaat. Toen dit niet werkte kwam dhr. Meulenaar met het idee om toch eens langs te gaan bij een esthetisch dermatograaf in Arnhem om het witte onder mijn ogen te laten tatoeëren. Ik ben in januari 2019 (ruim 2 jaar na de behandeling) bij deze meneer geweest en deze liet mij weten dat dit de verkeerde weg was en het probleem alleen maar erger zou maken.



Dit heb ik dhr. Meulenaar laten weten, maar deze was van mening het toch maar te laten doen. Dit heb ik natuurlijk dankend afgewezen mede door wat deze dermatograaf mij vertelde.







Ik heb van dhr. Meulenaar in bijzijn van mijn partner bepaalde geldbedragen aangeboden gekregen maar deze heb ik afgewezen. Ik heb toen besloten naar een advocaat te gaan want ik voelde mij tamelijk in de maling genomen door dhr. Meulenaar, want alles waren praatjes en bleven praatjes zonder enkel resultaat.







In de rechtbank ging de meeste belangstelling uit naar dhr. Meulenaar. Hij was zoals hij zei het slachtoffer, ook de geldbedragen die hij mij had aangeboden waren door mij verzonnen en klopten niet, dito de foto’s die ik van mij 3,5 jaar lang had gemaakt waren waarschijnlijk gemanipuleerd. Ook dat ik mij pas 1 jaar na de behandeling “beklaagd” had over de witte vlekken en niet, zoals door mij werd aangegeven, een half jaar na de behandeling, waren gelogen, alhoewel de mail van juli 2017, een half jaar na de behandeling, voorhanden is én ik had toch ondertekend, dus, wat is het probleem?.



De witte vlekken onder mijn ogen en de witte strepen aan mijn hals deden er in de rechtszaak niet meer toe, ik heb de zaak verloren vanwege het ondertekende “briefje”.







De hele behandeling én de bezoeken aan de Praktijk voor Injectables heb ik als erg onaangenaam en vervelend ondervonden, ook de nietszeggende bezoeken bij dhr. Meulenaar gingen mij mateloos irriteren omdat ze hectisch, chaotisch en vooral helemaal nietszeggend waren en helemaal aan het eigenlijke probleem voorbij gingen en hij elke keer weer om het thema heen draaide.











Ter afronding:



Het erge aan dit alles is dat dhr. Meulenaar bewust en staalhard voor het gerecht staat te liegen over de feiten: hij heeft wel degelijk tijdens de behandeling telefoontjes aangenomen ook heeft hij 2x de spreekkamer verlaten.

Er was op dat tijdstip niemand anders aanwezig in deze “praktijk”.

Dit geldt ook voor het bieden van geld: hij heeft mij in juli 2017 - een half jaar na de “ behandeling” -, zonder mij überhaupt gezien te hebben, € 500,00 aangeboden per mail. Er staat ook nog in die mail dat dit bedrag een halfjaar geldig is. Toen ik telkens terug moest komen voor deze zogenaamde controles werden mij, in bijzijn van mij partner, verschillende bedragen aangeboden. Ook begin februari 2019 kreeg ik een telefoontje van dhr. Meulenaar dat hij mij een aanbod deed waar ik niet blij mee zou zijn, hij zou mij € 1000,00 ter compensatie bieden en niet meer maar wat blijkt, een paar dagen later komt er een brief van deze praktijk en daar staat in dat ze een bedrag van € 750,00 bieden ….. dus weer domweg bewust liegen en weer voor dom verkopen.



Dus ook hierover keihard liegen voor het gerecht: er is mij wel degelijk geld geboden en de bewijzen daarvan heb ik zwart op wit.







Dan de foto’s die ik in het hele traject van mijzelf heb gemaakt: deze waren volgens dhr. Meulenaar gemanipuleerd. Hoe kun je wallen en door verbranding witte huid (ontstaan na de Plexr behandeling) en zichtbaar blauwe strepen en hobbels veroorzaakt door zijn fillers manipuleren! Waarom dan een nieuwe behandeling met de Plexr en een filler behandeling op zijn kosten aanbieden?! Beslist niet uit naastenliefde; het enige wat telde was deze mislukking te manipuleren, tot 2 x over, pappen en nat houden!!







Ook beweerde dhr. Meulenaar voor het gerecht dat de "nieuwe wallen" onder mijn ogen, 6 maanden na zijn behandeling zouden zijn ontstaan door ouderdom ?







Dan de zalf tegen het weggebrande pigment door de Plexr, dat was ook weer zo’n greep uit de trucendoos: niks maar ook niks kan pigment dat weg is terughalen, dus ook hier weer afleiden en was hij daardoor weer een tijd van mij af.



Toen de zalf na 1 jaar natuurlijk niet aansloeg kwam hij met het grandioze idee mij naar een dermatograaf te sturen om het witte onder mijn ogen te laten tatoeëren......



Deze dermatograaf in Arnhem vroeg zichzelf af waar sommige cosmetische artsen mee bezig waren en überhaupt wel wisten wat ze aan het doen waren; wat dhr. Meulenaar voorstelde kon gewoon niet, punt.



Maar waarom zei dhr. Meulenaar met klem dat ik toch maar een tweede afspraak moest maken en het TOCH moest laten tatoeëren, alhoewel ik hem vertelde dat deze dermatograaf mij NIET zou behandelen?







De witte vlekken, ja daar kan dhr. Meulenaar niet op antwoorden, en deze zouden niet zijn ontstaan door zijn Plexr-behandeling. Maar ik heb nergens anders op of aan mijn lichaam witte vlekken, de vlekken zitten exact daar waar dhr. Meulenaar zijn werk heeft verricht met de Plexr. Het is gewoon puur verbrande huid door zijn toedoen!







Tot slot het schreeuwen in de rechtszaal dat hij het slachtoffer is en de rechter met klem verwijst naar het ondertekende informed consent op zijn ipad!



Hij zegt de risico’s te hebben genoemd die zouden kunnen ontstaan. Alleen over de kans dat het pigment zou kunnen worden weggebrand is met geen woord gerept!! Niet bij het intake gesprek, niet op zijn filmpjes op YouTube en ook niet in het ondertekende informeer consent.







P.S dhr. Meulenaar heeft mij in 2016 vóór hij mij behandelde met de Plexr verklaard dat hij jarenlange ervaring had met de Plexr maar wat blijkt voor het gerecht .... deze ervaring heeft hij pas in 2016 opgedaan, dus ook weer bewust gelogen net zo als de verhalen op YouTube of bij het intake gesprek!!







Ik zal deze praktijk nimmer aanbevelen, aan niemand. dhr. Meulenaar is in mijn ogen een leugenaar, warhoofd en erg chaotisch in zijn doen waar ik mij ontiegelijk aan heb geïrriteerd na de behandeling in 2016 en in de rechtszaal heeft hij werkelijk laten zien en gelogen hoe meegaand en bezorgd hij toch om zijn patiënten is ....







Ik heb dit allemaal op papier gezet om iedereen te waarschuwen niet alles te geloven wat deze arts je vertelt of wat hij op YouTube de mensen wijs wil maken. In deze business gaat het alleen om geld en niet om de mens, alhoewel ze je dat graag willen laten geloven!







John.































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































J
John

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 1,0Telefonische bereikbaarheid
  • 1,0Klantvriendelijkheid
  • 1,0Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
John beveelt deze kliniek niet aan

18 mei 2020

Vergelijkbare beoordelingen van Praktijk voor Injectables

76
09 april 2018 Plexr
“ Beoordeling Praktijk voor Injectables (Behandeling: Plexr) ” Alissa

Deze review is voor de PlexR behandeling van 03-03-2018 = Goed kliniek.

89
21 augustus 2018 Plexr
“ Beoordeling Praktijk voor Injectables (Behandeling: Plexr) ” Anonieme gebruiker

Vriendelijk en deskundig personeel. Fijne, persoonlijke benadering.

90
28 december 2017 Plexr
“ Beoordeling Praktijk voor Injectables (Behandeling: Plexr) ” Pieter

Goed advies, goede service, snel op afspraak, meerdere vestigingen met dezelfde arts.