Ervaring bij Ooglift

Beoordeling Ooglidcorrectie

10

“Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

Ik ben net thuis van het verwijderen van mijn hechtingen. Het resultaat is nu al verbijsterend mooi, ook al ben ik nog best wel blauw. (voornamelijk onder mijn ogen)

Ik zag er tegenop als een berg. Het heeft zeker 6 jaar geduurd voordat ik de stap durfde te zetten om naar de intake te gaan. Ik heb ooglift via het internet gevonden, en door de positieve ervaringen en de aantrekkelijke prijs is mijn keuze gevallen op dr Geerlings.

Tijdens het intake gesprek wist hij mij te overtuigen dat de behandeling a peace of cake was. Slechts 45 minuten, en niet pijnlijk. Alleen de prikjes zijn iets gemeen. 25 januari heeft hij mij behandeld, en inderdaad, de behandeling viel me zooo ontzettend mee. Waar een mens bang voor kan zijn.

De dagen erna werden mijn ogen erg blauw, maar verder waren ze niet pijnlijk. Nu zijn de hectingen eruit, Het voelt nog wel verdoofd aan de buitenkant, maar dat kan een poosje duren voordat dat weer normaal is. Ik ben absoluut tevreden met de behandeling en de informatie vooraf en achteraf van dr Geerlings. Je mag hem altijd bellen als er iets is. Ook Monique geeft je de ondersteuning die je nodig hebt. Absolute aanrader dus.

C
Ceska

Kliniek: Ooglift

Specialist: Rob Geerling (Oogchirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service

31 januari 2011

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Ooglift

10
13 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Uit stekend ” Joop

Goed deskundig en vriendelijk goede uitleg ook tijdens de behandeling wordt je goed op de hoogte gehouden wat hij aan het doen was bij bij moesten…

10
19 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Zeer deskundig ” Regina

Ik werd tijdens elk bezoek door een vriendelijke assistente ontvangen. Dr Geerling is zeer kundig, hij legt tijdens de intake uit wat hij kan…

91
04 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

De behandeling 100 procent meegevallen totaal geen pijn!