Ervaring bij Ooglift

Beoordeling Ooglidcorrectie

94

“Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

Ik ben zeer tevreden over mijn bovenooglidcorrectie, die ik heb laten uitvoeren bij Dr Geerling in de Ooglift kliniek in Maarssen.

Dr. Geerling voert enkel ooglidcorrecties uit en is hier dus in gespecialiseerd, wat mij een goed gevoel gaf.

Ik wilde zelf graag een bovenooglid- en ook onderooglidcorrectie laten uitvoeren, maar Dr. Geerling heeft mij een eerlijk advies gegeven dat een onderooglidcorrectie nog niet verstandig was, aangezien dit een complexere ingreep is, die nu nog niet nodig was. Daarom heb ik op zijn advies een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren, en het resultaat mag er wezen.Ik kon mij al een paar jaar niet meer goed opmaken, vanwege de overtollige huid boven mijn ogen. Deze is nu verwijderd, waardoor ik 's ochtends meteen een frisse blik heb, en de oogschaduw goed kan aanbrengen. Vooraf werd zeer duidelijk verteld door Dr Geerling wat hij precies ging doen. De behandeling zelf viel erg mee, en was zo gebeurd.Na mijn behandeling, toen ik eenmaal thuis was, ging 1 ooglid nog bloeden, en heb toen s avonds gebeld met Dr Geerling, die zeer goed bereikbaar was, en mij zeer goed advies heeft gegeven. Ik heb inmiddels de eindcontrole na 3 maanden gehad, en het resultaat is erg mooi geworden!!Ik wil graag de Ooglift kliniek in Maarssen aan iedereen aanbevelen, en in het bijzonder Dr Geerling. De behandeling is prima, en de nazorg is prima. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, want een bovenooglidcorrectie is 800 euro, en in de meeste andere klinieken, zoals Bergman en Velthuis is dat veel duurder.

M
Miranda

Kliniek: Ooglift

Specialist: Rob Geerling (Oogchirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,3Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service

26 januari 2011

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van Ooglift

90
06 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Marianne

Ik kwam bij ooglift in Maarssen terecht omdat collega's en vrienden hier hoog van opgaven uit eigen ervaring

94
22 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Heel goed ” K

Het is nu een aantal maanden geleden en ben er steeds blijer mee ,de littekentjes zijn verdwenen en je blik word er heel open van.

10
06 november 2019 Ooglidcorrectie
“ Ben super blij net 10 minuten geleden mijn ooglid correctie gehad. Was zo zenuwachtig maar Dr. Geerling met zijn rust en zeer relaxte persoonlijkheid heeft me er super goed door heen geholpen. De verdoving was beetje gevoelig. Maar dat was het enigste. Be ” Anonieme gebruiker

Super kliniek niet verder zoeken! Ze nemen echt de tijd je voelt je op je gemak. En geen nummer geen fabriek. Deze man heeft liefde voor zijn vak!…