Ervaring bij Ooglift

Beoordeling Ooglidcorrectie

80

“Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie)”

Mijn ooglidcorrectie is nu bijna 5 mnd geleden. De kliniek van dr Geerlings is prima, behandeling prima, alleen het resultaat: ben ik tevreden? Ik weet het niet. Na 5 mnd zijn er nog steeds duidelijk rode littekens zichtbaar, nog steeds zijn er kleine bubbeltjes (ook na dagelijks masseren en alles gedaan vlgs voorschriften), mijn ooghoeken staan iets omhoog, als je het negatief bekijkt, lijkt het wel alsof ik Chinese roots heb ;-)
Op zich kijk ik wel wakkerder de wereld in, ik voel me ook minder vermoeid. Hoef ook niet steeds de wenkbrauwen omhoog te trekken om de ogen wat meer te openen. So far so good. Maar: het helingsproces gaat blijkbaar bij mij zeer langzaam, dat is erg individueel. Het duurt allemaal maanden en maanden, van sommigen hoor ik dat het zelfs tot een jaar duurt voordat je ogen de gewenste vorm hebben. DUS; houd daar rekening mee als je een beslissing neemt, en denk niet dat het een fluitje van een cent is!

I
Ilja

Kliniek: Ooglift

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • - De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
Ilja beveelt deze kliniek aan

05 augustus 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Ooglift

90
11 januari 2011 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Ineke

Dit adres had ik gekregen van de vrouw van een collega die heel enthousiast was. Bij haar was het heel mooi gedaan en zij was zeer tevreden.

10
29 november 2015 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglift (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” C

Dr. Geerling is een zeer kundig en gespecialiseerde arts, dat merk je meteen aan de manier waarop hij het advies geeft en laat zien wat hij voor je…

10
19 september 2019 Ooglidcorrectie
“ Zeer deskundig ” Regina

Ik werd tijdens elk bezoek door een vriendelijke assistente ontvangen. Dr Geerling is zeer kundig, hij legt tijdens de intake uit wat hij kan…