Ervaring bij Oogkliniek De Horsten

Beoordeling Overige behandelingen

34

“Bij complexe oogproblemen geen aanrader”

Spijtig dat dokter van de Berg hier niet meer werkzaam is. Was een goede, behulpzame, kundige maar vooral eerlijke arts waarvan je wist wat je eraan had en eventueel op andere gebieden kon informeren.







De balie medewerkers én ok assistenten zijn eveneens zeer vriendelijk en behulpzaam.







De oogarts bij wie ik terecht kwam door complexe oogproblematiek komt wat hoogmoedig over (zou dit te maken hebben met je oogkleur?) zie website oogkliniek de Horsten: persoonlijkheid oogkleur... komt lichtelijk discriminerend over. Maar afijn.Ze laat zich in ieder geval niet graag “dingen” vertellen. Ook al gaat dit om het aangeven van je eigen ziektebeeld/ proces of de bevindingen van andere artsen. Zij vindt dat ze er boven staat en komt over als iemand die denkt dat ze alles weet en had ook geen problemen om het zo aan te geven (een goede arts is naar mijn idee nooit uitgeleerd en weet dat geen enkele client of aandoening hetzelfde is) . In plaats van toe geven dat er wellicht sprake is van nalatigheid/ onkunde en op professionele wijze de problematiek aan te pakken. Lijkt het er op alsof ze vooral de weg van weerstand willen kiezen, touwtrekken. Vooral gelijk willen krijgen omdat ze zichzelf als arts boven de cliënt acht. En ondanks dat je als client hier medische hinder van ondervindt, vooral geen gehoor aan blijven geven en informatie achterweg laten. Na alle geduld, begrip en oplopende medische schade waarvan ze weigeren om de juiste hulp op gang te zetten is er helaas nog maar een weg te gaan.







Het is duidelijk dat een kliniek vooral gericht is op dure behandelingen. Wil je ogen laseren, dan ben je hier koning. Mits het fout gaat. Dan verdwijnen er afspraken die je gemaakt hebt, wordt je niet meer te woord gestaan, wordt er geen of onjuiste informatie verstrekt etc etc.







En heb je wat complexere oogaandoeningen die echte zorg en aandacht nodig hebben, dan raad ik deze kliniek ten zeerste af.























A
Anonieme gebruiker

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 3,0Klantvriendelijkheid
  • 3,0Het consultgesprek
  • 3,0Deskundigheid medische staf
  • 3,0De behandeling
  • 4,0Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

25 maart 2021

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder