Ervaring bij Lasercentrum Den Haag

Beoordeling Microneedling

10

“De consult is gratis maar heel uitgebreid en serieus. Er wordt tijd voor genomen en deskundigheid ingestoken. Opties worden overwegen met goede uitleg. Kliniek is altijd goed bereikbaar, schoon, fijne sfeer, goed georganiseerd en goede supplies. ”

Angela is zeer deskundig. Ze is zowel professioneel als echt mens. Ze denkt heel erg met je mee en ze steekt altijd extra moeite in het behalen van het problematiek. Evalueert resultaten tussentijds en stelt de juiste vragen om erachter te komen hoe de behandeling zich uit in de weken dat je niet behandeld wordt. Ze smeert dingen niet aan en het is gewoon duidelijk hoeveel passie ze heeft voor mensen helpen om ze gelukkig te maken en hun gewenste resultaat te bereiken. Ze zou het in feiten ook met eerlijkheid zeggen als ze merkt dat iets niets werkt of dat er gedacht moet worden aan een alternatief. Zelf zie ik geweldige resultaten en vooruitgang in mijn huid met deze behandeling. Mijn neus poriën zijn er bijna niet meer na dat ze erg grof waren, pukkeltjes onder mijn huid op mijn voorhoofd zijn er niet meer, mijn huid is egaler, heel veel littekentjes van oude puistjes zijn helemaal weg, en mijn operatie litteken vervaagt ook langzamerhand en ziet er veel rustiger en als deel van mijn huid uit. Super blij en ga nog verder met de behandelingen.

E
Es

Kliniek: Lasercentrum Den Haag

Specialist: Angela Paalvast (Huidtherapeut)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Es beveelt deze kliniek aan

06 september 2022

Vergelijkbare beoordelingen van Lasercentrum Den Haag

10
29 december 2020 Pigmentbehandeling
“ Geweldig!! ” Suraya

Gitte is erg klantvriendelijk, professioneel, en deskundig. Ze vertelt en legt duidelijk uit wat ze gaat doen, wat je hier bij kan voelen. Nazorg…

88
10 juni 2021 Pigmentbehandeling
“ Goed resultaat ” Anonieme gebruiker

Na het behandelen van mijn pigment blekken in mijn gezicht was ik erg blij met het resultaat.

10
24 november 2020 Bloedvaatjes verwijderen
“ Uitstekend ” M

Razend snel antwoord en kon meteen een afspraak inplannen. Hartelijk ontvangen, professionele uitleg en begeleiding.