Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling S-lift / MACS lift

42

“Horror facelift die over moest”

Het personeel aan de receptie is niet altijd even vriendelijk. Vroegen meerdere keren om documenten die ze al in hun bezit hadden en communiceerde onderling niet altijd goed. Je hebt ook het gevoel dat ze altijd haast hebben als je belt.

Ik kwam voor een Macs lift met boven ooglid correctie. Mijn 1e operatie was in april 2021. Ik kreeg keurig een kalmeringsmiddel en mocht zelf ook nog wat innemen aangezien ik heel veel angst had voor “het wakker zijn” gedurende deze ingreep. Ik nam plaats op een bed waar ik een half uurtje mocht blijven om mijn kalmeringsmiddel te laten inwerken. De zusters waren lief, geduldig en de arts stelde me ook gerust. Ik kreeg niet al teveel mee behalve de geluiden van snijden en trekken. Na de operatie ging het herstel vrij voorspoedig, echter zag ik na 2 weken al dat mijn hamster zakjes en onderkin er nog steeds zaten. Ook zag ik dat 1 van mijn oogleden strakker was gedaan als de andere. Ik belde om aan te geven dat ik niet tevreden was maar ik moest nog 6 mnd wachten voordat ze me weer wilde zien, daar werd vrij moeilijk over gedaan.

Ik ben een vrouw van 43 en als je na zo’n ervaring waarin je mensen in je hoort snijden en knippen etc, nog steeds geen resultaat ziet, ben je niet blij.

Bij terugkomst in oktober was de arts het met me eens. De Macs lift had geen resultaat. Ik mocht gratis een nieuwe Macs lift. Dit keer ging het ontvangst er echter geheel anders aan toe. Ik had net mijn eigen kalmeringspil ingenomen en ik zou van hen nog een middel krijgen. De arts geeft me de pil en roept me direct de operatiekamer in. Ik kreeg geen 30 minuten de tijd om de medicatie te laten inwerken.

Ze beginnen mijn gezicht te verdoven en omdat mijn kalmeringsmiddel nog lang niet ingewerkt was voelde ik alles 100x meer binnen komen. De injecties in mijn gezicht waren ondraaglijk. Ik moest weer door het drama van de knip, snij en trek geluiden en dit keer waren ze tot achter mijn oren aan het snijden. Ik moest continue bij verdooft worden omdat ik zoveel pijn had.

Toen de operatie klaar was keek de arts me amper aan. Ik heb 2 dagen na de operatie nog 1 keer een check gehad en daarna nooit meer iets van ze vernomen.

Ik zit met grote lelijke littekens en heb nog steeds hamsterzakjes onder aan mijn wangen. Ze zijn ietsje minder maar ze zijn niet weg. Zelfde geldt voor mijn onderkin. Na wat mensen gesproken te hebben blijk ik niet de enige in de regio die zo’n soort ervaring heeft gehad. Ik ben 9 kilo aangekomen door persoonlijke omstandigheden en het vet heeft mijn hamsterzakjes enigszins opgevuld waardoor ze nu minder zichtbaar zijn. Deze kliniek is zijn hoge score niet waardig en ik zal hier nog meer een voet naar binnen zetten.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: V. Donders (Plastisch chirurg)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 7,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 4,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

25 mei 2022

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

10
30 december 2021 S-lift / MACS lift
“ Heel blij met het voorlopige resultaat. ” Anja

Je word goed te woord gestaan en heel serieus genomen.

97
14 juni 2022 S-lift / MACS lift
“ Zeer goed ” Jeannette

Bij kliniek Veldhoven zijn alle medewerkers professioneel en vriendelijk, je wordt bij vragen altijd gehoord en goed te woord gestaan en het is er…

79
30 september 2021 S-lift / MACS lift
“ Tevreden ” Anonieme gebruiker

Na mijn MACS lift had ik nog klachten. De dokter ging akkoord met een hersteloperatie. Deze is goed verlopen en ik ben tevreden.