Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Ooglidcorrectie

91

“Professionele service en kwaliteit / in veilige handen ”

Omdat een eerder consult bij een andere kliniek mij toch niet het gewenste gevoel gaf ben ik verder gaan zoeken en kwam bij de Veldhoven kliniek uit. Vanaf het eerste contact moment voelde dit al een stuk professioneler. Hier zijn het plastische chirurgen in tegenstelling tot cosmetisch artsen. Het consult was prettig en er werd ruim de tijd genomen om alles uit te leggen. Dr. Derks is eerlijk in het advies en het te verwachten resultaat. Bij Veldhoven geven ze vooraf zeer uitgebreide informatie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de ingreep, en het herstelproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. De ingreep was pijnloos en over voor dat je er erg in hebt. Je voelt je geen nummer en vooraf aan de ingreep word er constant gecheckt of alles duidelijk is en klopt ( ingreep, patiëntgegevens etc.) . Na de ingreep kreeg ik nogmaals de nazorg- info mee in een tasje samen met gaasjes mocht ik ze nodig hebben . Gisteren ben ik na een week teruggekeerd om de hechtingen eruit te laten halen. Dit gebeurd door een verpleegkundige die rustig de tijd neemt om het genezingsproces te beoordelen. Over 6 maanden de eindcontrole ( dit is iets wat andere klinieken mijn inziens overslaan) maar ik ben nu na 1 week al zo blij met het resultaat ! Door vooraf Arnica te slikken heb ik geen blauwe plekken gehad en is er praktisch geen zwelling geweest. In de kliniek heerst een relaxte vriendelijke sfeer waarbij je tevens merkt dat deze kliniek hoog staat aangeschreven. Mocht je nerveus zijn voor de ingreep; aan het personeel zal het niet liggen, deze stralen jarenlange ervaring uit. Ik raad deze kliniek zeker aan ( maar dat mag wel duidelijk zijn :-) )

M
Mascha

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: D. Derks (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Mascha beveelt deze kliniek aan

24 juli 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

90
06 juni 2019 Ooglidcorrectie
“ prima behandeling ” Anonieme gebruiker

deskundige, vriendelijke behandeling, kleine tussentijdse complicatie werd adequaat en snel opgelost en ben tevreden met het resultaat.

10
20 december 2021 Ooglidcorrectie
“ Ik voelde me er zeer welkom, goede informatie en afspraken. Het resultaat is mooi geworden. ” Anonieme gebruiker

Ik voelde me er zeer welkom, goede informatie en afspraken. Het resultaat is mooi geworden.

90
13 mei 2019 Ooglidcorrectie
“ Het is een keurige kliniek, waar ze goed met hun vak bezig zijn ” Jose

Ikben blij dat ik bij jullie geholpen ben, 1 aandachtspunt een ooglid correctie duurt geen half uurtje zoals gezegd word met een half uurtje ben je…