Ervaring bij Kliniek Veldhoven

Beoordeling Borstvergroting

69

“Borstvergroting ”

Tijdens het consult heb ik een heel fijn gesprek gehad. De dokter raadde me meer cc aan dan dat ik mooi vond. Samen hebben we de juiste maat gestemd. Mijn borsten zijn na de zwangerschap wat gaan hangen. De vraag was ook of er een borstlift nodig was. Het zat op het randje maar was niet nodig. De arts zei dat hij anders bij mijn tepels een soort "croissantje" zou maken om mijn tepels omhoog te zetten. Ik had er alle vertrouwen in.
Op 3 mei was de datum voor mijn borstvergroting. Ik was enorm gespannen en had an 100x de blog die op de website stond gelezen ter voorbereiding. Hierdoor had ik een bepaald beeld.
Ik kwam op 3 mei de kliniek binnen. Er werd mij al gezegd dat er een vertraging was bij de operatie voor mij. Maar ik mocht alvast in een bedje gaan liggen en wachten. Daar liggende werd ik zenuwachtig. Probeerde afleiding te zoeken op mijn telefoon maar na 75 minuten wachten had ik heel internet al uitgelezen.
Dokter Schiettecatte kwam bij mij aftekenen. Dit duurde werkelijk één minuut. Ik vroeg hem nog of hij wilde opletten dat mijn tepels niet naar beneden zouden hangen want dat was mijn grootste angst. Daar zou hij rekening mee houden.
Na de operatie werd ik wakker op de uitslaapkamer en bekeek mijn borsten. Tot mijn verbazing stonden mijn tepels naar beneden. Dta viel me enorm tegen. De arts kwam nog vragen hoe ik het vond. Ik deelde mijn mening en hij zei "dat trekt nog wel bij". ook dit bezoek duurde niet langer dan een minuut.
Nu, bijna 4 weken later vind ik nog dat ze naar beneden staan en hoop ik dat het bij trekt.

Achteraf gezien voelde ik me echt een nummertje op 3 mei en was dit niet wat ik verwacht had van een kliniek. Mijn verhaal heb ik wel gemeld bij de controle afspraak toen de hechtingen eruit gehaald werden. Ook die mevrouw vond dat mijn tepels naar beneden stonden.

Nog wel een tip voor anderen: ik heb van die warmte houders die je in je zak kunt doen om je handen te warmen voor de winter gebruikt na de operatie daardoor nam de spierpijn behoorlijk af.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek Veldhoven

Specialist: D. Schiettecatte (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 6,0De behandeling
  • 6,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

29 mei 2021

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek Veldhoven

10
23 januari 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” X

Ik ben zeer tevreden. Super vriendelijk personeel (zowel receptie, verpleging) Hele vriendelijke dokter. Goede uitleg gekregen en mooi resultaat!

97
10 september 2018 Borstvergroting
“ Van een onzeker “meisje” naar het lichaam van een jonge vrouw ” Anonieme gebruiker

Ik ben super tevreden, ik ging van een onzeker “meisje” naar het lichaam van een jonge vrouw. Heel erg bedankt, een van mijn beste beslissingen!

89
18 januari 2017 Borstvergroting
“ Beoordeling Kliniek Veldhoven (Behandeling: Borstvergroting) ” Cecile

Na lang twijfelen heb ik toch de stap gewaagd om een borstvergroting te laten uitvoeren. De behandeling heb ik bij Kliniek Veldhoven laten uitvoeren…