Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Ooglidcorrectie

96

“Enorm tevreden met het resultaat”

Erg tevreden over Muriëlle. Zeer kundig! Goed en eerlijk geadviseerd. Ook vanwege mijn ‘jonge’ leeftijd en dat ik hierdoor mogelijk in de toekomst weer eens opnieuw zou moeten.

Ik zag vooraf erg op tegen de verdoving door de verhalen op het internet, maar doordat Muriëlle deze voorzichtig en met geduld zet heb ik er amper wat van gevoeld. Met 15-20 min. zat het erop en was er een goede centimeter huid tussenuit.

Gelukkig werd ik niet mega blauw, ook geen napijn o.i.d. gehad en toen na een week de hechtingen waren verwijderd was er van het litteken ook niet eens zo gek veel te zien. Het is me allemaal zo ontzettend meegevallen en het is werkelijk heel mooi!

Enige wat mij tegenviel en dit gemiddelde omlaag haalt buiten de schuld van Muriëlle om is de klantvriendelijkheid van de baliemedewerkers bij Faceland. Helft van de tijd is de balie in Utrecht onbemand, het aanspreken gaat allemaal vrij kortaf en komt daardoor onvriendelijk over. De planning liep alle keren enorm uit. Moest ook eenmaal erachteraan bellen of m’n afspraak wel stond. Hier moet je dus wel echt even ‘doorheen’ om uiteindelijk bij Muriëlle te belanden, maar dan ben je wel echt in goede handen!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Ooglidcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 5,0Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

13 oktober 2020

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder