Ervaring bij ClinicFL

Beoordeling Fillers

10

“Beoordeling ClinicFL (Behandeling: Fillers)”

Okay. Mijn review heeft even poosje op zich laten wachten maar een dik half jaar na mijn eerste behandeling bij Faceland word het nu wel de hoogste tijd om eindelijk mijn persoonlijke ervaring met jullie te delen.
Aller eerst wil ik het even kort hebben over de reden hoe- en waarom ik bij Faceland terecht ben gekomen want dat is namelijk wel belangrijk voor eventuele lotgenoten met een dergelijk probleem die op zoek zijn na een oplossing.

Drie jaar geleden verloor ik als een goed uitziende 27 jarige jonge vrouw al mijn boven tanden en moest ik aan een gebit geloven en ja, je kunt je misschien voorstellen dat dat een behoorlijke impact maakte. Zoveel zelfs dat ik in een diepe depressie geraakte want plots was ik niet alleen mijn eigen tanden kwijt, maar zelfs mijn eigen gezicht structuur leek het wel… Het tweede gebit was gelukkig een succes kwa namaken van mijn oorspronkelijke tanden maar mijn gezicht en met namen mijn filtrum en boven lip leken nog steeds op die van iemand anders omdat ik zoveel volume was kwijt geraakt.

Wanhopig zocht ik naar oplossingen en toen zowel mijn tandarts als tandtechnieker deze niet konden bieden ging over lip fillers nadenken. Hoe langer ik er over nadacht hoe meer ik de behandeling als mijn laatste hoop begon te zien, een laatste hoop om mij ooit weer goed in mijn vel te voelen want ik overdrijf niet als ik zeg dat ik alleen nog maar taakgericht in de spiegel keek en elke vorm van optutten of mijn reflectie ontweek gezien ik me lelijk en niet mijzelf voelde. Uiteindelijk begon ik klinieken te vergelijken en Vloggen te bekijken en zo kwam ik uiteindelijk bij Faceland terrecht.

De recensies waren goed en alsof het voorbestemt was hadden ze op dat moment ook nog eens twee weken lang een XMAS / NYE actie gaande waardoor er maar liefst €100,- van de prijs afging (gezien ik onder bewindvoering sta en ik alles met kleine beetjes zelf moet opsparen is dat een enorm verschil) maar helaas bleken ze in de eerste instantie helemaal volgeboekt te zijn. Na mijn verhaal uitgelegd te hebben is Faceland toch de extra mile gegaan om mij nog een afspraak voor het einde van de actie te geven en zo mocht ik op 4 januari kennis maken met arts Anne de Reus.
Anne, Anne, Anne, where to start? Anne heeft echt mijn leven veranderd en een oplossing geboden waar tandarts en tandtechniekers faalde! Na binnenkomst stelde ze nervous-ass me op mijn gemak en vertelde wat de mogelijkheden waren. Ze was vriendelijk, dacht ontzettend goed met me mee en vertelde me dat het niet alleen mijn bovenlip was die het volume verloren was, was ik zelf al die tijd gedacht had, maar dat het filtrum ook ingevallen was. Vervolgens overlegde ze samen met mij welke methode en type filler het beste was en ging vervolgens aan de slag met mijn lippen. Eerst verdoving, toen de prikjes wat voor mij persoonlijk echt heel goed mee viel. Anne deed dan ook goed haar best om mij relaxed in de stoel te hoeden en zodra ik het resultaat zag sprongen de tranen me in de ogen want ik had mijn eigen lippen en gezicht structuur ineens weer terug, maar dan zelfs slighly improved.:’)

Drie weken later ben ik alleen nog even naar de locatie Nijmwegen gegaan voor een kleine touch up om het resultaat echt helemaal symmetrisch te maken. (Dit was kosteloos en ook hier heeft Anne mij behandeld) Hierna was het resultaat perfect en heeft het 4, bijna 5 maanden in mijn lippen gezeten (ik zit nu in maand 7 en het is nog steeds heel minimaal aanwezig) terwijl mij verteld werd dat het de eerste keer vaak na 3 maanden al kan afbreken. Ik kan echt serieus niet wachten op mijn volgende afspraak en ook al hoop ik op een uiteindelijke permanente oplossing, ik ben echt al extreem blij en dankbaar dat deze tijdelijke oplossing mij helpt weer uit te zien als mijzelf! Thanks Faceland en Thanks Anne voor het fixen van mijn boven lip en zelfvertrouwen! Ik draag weer lipstick, ontwijk mijn reflectie niet meer en geniet zelfs weer van optutten~!

J
Jessica

Kliniek: ClinicFL

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
Jessica beveelt deze kliniek aan

04 juli 2018

Aanbevolen klinieken in de buurt

Vind aanbevolen klinieken in jouw stad

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder