Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling S-lift / MACS lift

94

“Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: S-lift / MACS lift)”

De zogenaamde "kalkoennek" waar dr. Costenco mij voor heeft behandeld, zat mij al jaren dwars. Deze neklift (halslift) was niet mogelijk zonder een gedeeltelijke facelift.
Dr. Costenco heeft mij op een uitmuntende en vakkundige manier behandeld. Alles liep perfect. Het was een zeer langdurige operatie, doelbewust onder plaatselijke verdoving. De arts gaat voor 100 % tevredenheid voor klant én arts en neemt niet met minder genoegen. Hij is een echte kunstenaar, die zichtbaar plezier heeft in zijn werk. Mocht er iets toch nog niet helemaal OK zijn, dan wordt dit zonder problemen op een later tijdstip "bijgewerkt". Pijn heb ik niet gehad, wel naderhand veel kleine (praktische) ongemakken, maar die zijn te overzien.
Mijn gezicht past nu absoluut weer bij de rest van mijn uitstraling en daar ben ik heel dankbaar voor. Het is een hele stap om een dergelijke operatie te laten uitvoeren, zéker aan je gezicht. Uiteindelijk geef je je over aan iemand die je 1 of 2 keer hebt ontmoet, en hoop je er maar het beste van. Dat loslaten vond ik eng, maar wat heb ik het getroffen met deze arts.
Het team van Essential Aesthetics is zeer vakkundig, betrokken en voelt als een warme deken. De voertaal in de kliniek is vooral Engels, maar dit is geen enkele belemmering om op een goede manier met elkaar te communiceren.
De administratieve kant is soms nog wat rommelig, maar daar wordt aan gewerkt. En het is totaal ondergeschikt aan de vakkundigheid van het personeel.

D
Dolly

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Dolly beveelt deze kliniek aan

14 december 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

99
24 november 2020 S-lift / MACS lift
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Ben bijzonder onder de indruk van het liefdevol betrokken en deskundige team, dat naast dokter Luka Piombino en andere dokters vooral uit empathische…

10
25 februari 2021 S-lift / MACS lift
“ MACS-lift en onder ooglidcorrectie top ervaring! ” Esther

Ik heb terug in juli besloten een MACS-lift te laten doen, omdat elke keer als ik in de spiegel keek, een moe gezicht zag. Deze uitstraling paste…

99
15 september 2019 S-lift / MACS lift
“ Heel professioneel! ” Anonieme gebruiker

Als moeder van 3 kinderen en eigenaresse van een salon heb ik veel verantwoordelijkheden. Door de drukte vergat ik tijd te nemen om voor mezelf te…