Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Overige behandelingen

99

“Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Overige behandelingen)”

Ik wil mijn ervaring delen omdat de resultaten geweldig en bovenverwachting zijn. En minstens zo belangrijk om onder aandacht te brengen dat de priotiteiten die je stelt niet gericht zouden moeten zijn op het financiele plaatje. Waarbij ik direct aan wil tekenen dat de kosten bij deze kliniek niet in verhouding staan tot de geweldige behandeling en resultaat! Vandaag werd tijdens mijn behandeling een zeldzaam zeer ingewikkede afwijking geconstateerd. Wat ben ik gelukkig met de keuze die ik voor deze kliniek heb gemaakt! Desondanks de complicaties is het resultaat fenobenabel. Wanneer ik voor een mindere (goedkopere) kliniek had gekozen was ik mogelijk een volgende kandidaat geworden voor het hartbrekende programma Verminkt!)

Mijn man is een aantal jaren geleden vermoord. Na jaren in shock op de bank was ik 80 kilo aangekomen. Ik heb heel mijn leven gesport en was zuinig op mijn lichaam. En na de gebeurtenis al dat resultaat teniet gedaan. Ik verloor het gewicht...de 80 kilo en werd heel mooi slank. Wanneer ik kleding aan had. Het gevolg was heel veel verborgen overtollige huid. Vond dat ik sterk moest zijn en blij met wat ik nog had. En maakte in mezelf er een grapje van en vergelijkte mezelf met een Sharpei. De prachtige gerimpelde hondjes.
Mijn gezicht was vel en het hing ver onder mijn kin. Mijn schaamlippen onzichtbaar door overhangend vel. Mijn buikvel hing er over heen. Mijn borsten grote plat hangende pannekoeken. Hetzelfde gold voor mijn rug armen billen en benen.

Er kwam een moment dat ik van mening was dit niet te verdienen. Ik kende Essentail Aesthetics. Naar aanleiding van een eerdere goede ervaring heb ik om een consult gevraagd. De ontvangst ... het gehoor vinden.... het meedenken... en de eerlijkheid liet mij besluiten mijn vertrouwen te schenken. En het gehele behandelplan in handen van dr. Costenco te leggen. En daarmee mijn aspect op weg naar een nieuwe mooi toekomst.
Het gehele team Dr. Costenco...Brindusa (de eigenares).. Kelly.. en de overige ondersteunende medewerkers waren er dag en nacht voor mij.
Gaven mij het gevoel te worden begrepen in hoe belangrijk dit voor mij was/is. Mijn operaties zijn met grote bewondering en verwondering uitgevoed. Dr. Costenco heeft naast mijn grote waardering en respect van aanwezige chirurgen bewondering complimenten en vragen gekregen over de hoogwaardige exclusieve techniek die hij uitvoerd. Litekens zijn uiteindelijk nauwelijks waarneembaar. Ik word regelmatig zo'n twintig jaar jonger geschat door de ingrepen en omdat mij weer thuis voel in mijn lichaam.
Het resultaat laat mij stralen. Ondanks het ingewikkelde genetische syndroom waar hij vandaag mee geconfronteerd werd is het resultaat van de borstreconstructie onovertreffend. Een ander onverwachts cadeau is de schoonheid het echte en de kennismaking van mooie lieve intersesante mensen die ik in het team mocht
ontmoeten door de persoonlijke prive gesprekken die ik mocht hebben.
Leer momenten uitwisseling van levenservaringen en voor mij een uiting van
vertrouwen.
Heel veel dank!

Ik raad Essential Aesthetics aan vanuit mijn hart en de bewondering voor het geweldige resultaat. Ik zal deze review op een later tijdstip aanvullen met foto's.

Mieke van der Welle


M
Mieke van der welle

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Mieke van der welle beveelt deze kliniek aan

14 juni 2017

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
07 december 2021 Overige behandelingen
“ Op en top tevreden ” Sharon

Ik wilde wel maar ik durfde niet, Uiteindelijk kan ik mijn vreugde niet op. Ik ben na jaren van mijn onderkin verlost. Omdat ik niet onder het mes…

99
15 november 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Overige behandelingen) ” Lynn

I received a neck lift and a mini facelift from Dr. Constenco at Essestial Asthetics. After 2 weeks I was able to return to work. I am very pleased…

10
16 februari 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Essential Aesthetics (Behandeling: Overige behandelingen) ” Stephanie

Behandeling: Macs lift