Ervaring bij Essential Aesthetics

Beoordeling Borstvergroting

10

“Veel mooier dan ik durfde te hopen”

Na mijn zwangerschap was ik niet meer zo tevreden over ijn borsten met name het volume aan bovenkant van mijn borsten was aanzienlijk minder geworden. Eerder had ik een post opgeslagen van een borstvergroting door dr Luca Piombino een italiaanse plastische chirurg waar ik erg enthousiast over was vanwege het “natuurlijke ogende resultaat.
Meteen dacht ik ; dan zal ik naar het buitenland moeten voor een behandeling , tot ik erachter kwam dat Essential Aesthetics in Den Haag een samenwerking heeft met deze plastische chirurg.
Na een eerste consult met de medisch consulente Alexandra had ik al een fijn gevoel door de heldere uitleg en de tijd die er voor mij werd genomen en plande mijn volgende consult in met dr Luca Piombino om mijn wensen te bespreken en door hem te worden geadviseerd. Dr Luca Piombino heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en helder advies gegeven over type implantaten en maten waarbij het mij opviel dat hij echt goed keek naar mijn lichaamstype en hiermee rekening hield met de keuze voor het type implantaat en de maat om te komen tot een zo natuurlijk ogend resultaat waar ik nu zo ontzettend blij mee ben!
Regelmatig krijg ik complimenten over mijn borsten en staat men versteld dat het resultaat er zo “natuurlijk “uit kan zien na een borstvergroting. De periode na de operatie verliep erg soepel en vlot en na drie dagen had ik al geen pijnstilling meer nodig.
Ik heb van dichtbij meegemaakt dat de behandeling en het resultaat ook heel anders kan uitpakken en dat ik blij ben dat ik heb gekozen voor Essential Aesthetics vanwege de bijna on-Nederlandse hoge standaard waar het gaat om kwaliteit van zorg en resultaat. Waarbij er niet alleen wordt gekeken naar de behandeling maar ook aandacht wordt besteed aan een goede voorbereiding zoals leefstijl advies, supplementen en een heldere en realistische verwachting waar het gaat om herstel en eindresultaat.Ik heb inmiddels al heel wat van mijn contacten doorverwezen naar Essential Aesthetics!!!

A
Alysha

Kliniek: Essential Aesthetics

Specialist: Luca Piombino (Plastisch chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Alysha beveelt deze kliniek aan

04 juli 2023

Vergelijkbare beoordelingen van Essential Aesthetics

10
02 maart 2020 Borstvergroting
“ dank je wel!! ” Laila

Sinds mijn tienerjaren heb ik al moeite gehad met het feit dat ik een nogal leeg gevulde bh had. Wanneer je als jonge dame opgroeid en klasgenootjes…

10
17 februari 2022 Borstvergroting
“ Natural and elegant outcome ” Jacqueline

Great group and a wonderful experience! Alexandra was lovely in the initial consultation and made me feel so safe and comfortable in the groups hands.…

10
20 september 2018 Borstvergroting
“ Borstvergroting beter dan ik durfde hopen! ” Semi

Heel fijn, eerst had ik best wel zenuwen voor de borstvergroting met implantaten, maar ik ben heel goed gerustgesteld door zowel dr. Luca Piomino als…